![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, bu grafik kartı bakarak pm http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 da bu veya othe ATI HD kartı Compaq DC7100 Mobo uyumlu olacak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir site geldi olacak emin değilim ben oraya için Compaq DC7100 yer tam bir PCI-E grafik kartı, ancak bu kartı yeterince küçük boyutlu olabilir, emin değilim söyledi googled . Bu yüzden size dava açmak ve iki şeyi yapmak gerekir:
1) Herhangi bir PCI-E yuvaları anakart üzerinde olup olmadığını kontrol, bu gibi bir bakmanız: üstündeki (bir) ![]() 2) kadar bu sürücüler vb isabetleri ne kadar bu yuvaya davanın arka (yaklaşık durumunda oda varsa, ölçmek ve yan kimden yana, sonra istediğiniz kartın boyutları ile kontrol edin ve eğer uygun olacağı görmek . Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, kart ve mobo shure yapmak PCI liike PCI 2 de sağ türü ile bazı türü veya diğer io gibi hatırlıyorum asla uyumludur
| |||
| |||
| Son Yorum tamamen bana şaşırıp kalmış bulunmaktadır. |
|
| |||
| |||
| Sadece sonrası ilk birlikte biz PCI-E sürümü daha sonra düzenleyebilirsiniz, bunu bir var kontrol etmeniz gerekir ilk. |
|
| |||
| |||
| onun da ne zaman i sadece okumak beni şaşkına dönmüş |
|
| |||
| |||
| Hey üzgünüm o kadar uzun sürdü. Evet yuvası için resim en iyi gibi görünüyor ve bu sürücüler için yuvaya gelen 10cm alanıdır. Ne zaman ölçmek tarafı ne kadar ölçme pm yüzüne söylemek, sonraki yuvası? Bilgi i göre görünüşte sadece düşük profil için alan / yarım boy kartı varsa benim mobo hakkında net üzerinden okudum. Yani bağlantıyı ben yayınlanmıştır sizce benim için doğru ise? |
|
| |||
| |||
| Bu nedenle lütfen uygun nasıl büyük bir kart görebilirsiniz bir fotoğraf çekmek mi? Bu daha kolay daha açıklayan yapacak's. |
|
| |||
| |||
| Ben bir resim eklemek gibi değildir. |
![]() |
|
| Bookmarks |