![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт дивлюся на цю відеокарту http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 б ця або будь-яка Othe картою ATI HD сумісні з Compaq DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, якщо це буде один сайт, який підійшов, коли я сказав, що пошуковій системі Google не вистачило місця в DC7100 Compaq для повнорозмірного PCI-E графічних карт, однак, що карта може бути досить малим, я не впевнений . Так що вам потрібно, щоб відкрити вашу справу і зробити дві речі:
1) Перевірте, чи є PCI-E слота на материнській платі, вони виглядають як-небудь так: (одна зверху) ![]() 2) визначити, скільки кімнат у вас в разі навколо цього слоту (із задньої частини корпусу, поки воно показів дисків і т.д., і з боку в бік, а потім перевірити за розмірами карти ви хочете, і подивитися, якщо воно підійде . Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також зробити Shure карт і системних плат є правильний тип liike PCI PCI 2 сумісна з деякими як тип або іншими МО ніколи не пам'ятаю
| |||
| |||
| Останній коментар Completly мучила й мене. |
|
| |||
| |||
| Просто зайдіть у мій перший пост, ми можемо сортувати PCI-E версію пізніше, спочатку потрібно перевірити такий є. |
|
| |||
| |||
| своєї мучила й мене теж, коли я тільки читав |
|
| |||
| |||
| Ей шкода, що я так довго. Так виглядає гніздо верхній в ПОС і є 10см простору від слота для дисків. Коли ви говорите, міра боку в бік, що я до вимірювання, наступної комірки? Згідно інформації я прочитав в інтернеті про мій плат Мабуть, я тільки є місце для низькопрофільних / половину висоти карт. Так ви думаєте, що я опублікував посилання є правильним для мене? |
|
| |||
| |||
| Чи могли б ви взяти фотографію, щоб ми могли бачити, як великий карткою Ви можете приступити будь ласка? Це буде зробити легше, ніж опису. |
|
| |||
| |||
| Я не можу здатися докласти зображення. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібно замінити моєї материнської плати, оперативної пам'яті та графічна карта | The3 Br1ng3r | Генеральний обладнання чат | 7 | 19 листопада 2009 16:35 |
| Дешево і майбутніх сумісна материнська плата піти з процесорами AMD x4? | patstarks | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 травня 2009 08:54 |
| Нова відеокарта або нової материнської плати - комп'ютер не включається Правильна | Borndeception | Генеральний обладнання чат | 8 | 16 лютого 2009 04:11 |
| Сумісна відеокарта? | Noob43 | Графічні карти & Монітори | 8 | 21 січня 2009 09:32 |
| Як я можу сказати, якщо материнська плата буде підтримувати нові відеокарти | CaptainOlimar | Графічні карти & Монітори | 8 | 29 грудня 2008 16:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |