по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Дали PCI-E v2 графични карти, съвместими със стари дънни платки

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 октомври 2008, 04:19
Член Група

Съжалявам за качеството heres връзката
http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0
Old 16 октомври 2008, 05:38
Член Група

Фактът, че не е mobo PCI-E 2, не означава, че картата няма да може да се разтоварвам обработката на HD кодира видео файлове?
Old 16 октомври 2008, 08:17
Член Група

Колкото повече Държа четене за ниско профил HD карти, толкова по-разочарован съм се, backplate въпрос. Може ли някой да препоръчате карти, които ще ми дай 1080p и ще се поберат в моя mobo, бягане XP.
Old 16 октомври 2008, 10:02
Номер на групата

Това е интересно, от погледи на тази снимка, трябва да могат да се поберат в дуел слот карта. Ще има поглед за да видите какви карти ще направя за теб.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 16 октомври 2008, 10:11
Номер на групата

Имате ли бюджет за графична карта? нещо като тази карта трябва да работят, това е двубой слот, но не и пълна дуел слота и е доста малък. Но преди да го закупите, измерване на пространството, която сте вашия съвет и да проверите, че ще е удобно.
Old 16 октомври 2008, 11:22
Член Група

Ей thingie благодаря за помощта. Doy ли дали PCI-E 2, тъй като неговата по-нова, ще бъдат съвместими и да разтоварването за HD файлове? Мога да strecth за да получите тази карта.
Добавих някои измерения на моя JPEG, използвайки Paint така изглежда много суров, надежда това дава по-добра представа за това какво ще стане.
http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0
Забравих да спомена, че ширината на сменяемите слотове където графична карта скоба ще годни е 10 cm.
Old 16 октомври 2008, 11:27
Номер на групата

От гледа на това, че картата трябва да бъде наред, но тя не разполага с HDMI изход, така че ако искате да го свържете чрез HDMI няма нужда от DVI към HDMI конвертор (DVI поставя се HD видео). Това е трудно да се каже, но има ли големи компоненти залепване до около PCI-E x16 слота?
Old 16 октомври 2008, 11:33
Член Група

Не големи компоненти interferring със слот.
Old 18 октомври 2008, 03:22
Член Група

Току-що подредени ниския профил 3450 fom overclockers, аз просто мислех, когато казах, че може да thingie2 годни двоен слот. Искаш да кажеш, когато си получа нисък профил карти че ниското профил конзола ще се побира, където би, че ме остави тогава?
Old 18 октомври 2008, 04:28
Номер на групата

Нисък профил ще годни, ако можете да съответстват на дуел слот, дуел слот карти са се превърнали в норма главно благодарение на топлоенергията, произведена от картите трябва големи охладители, както и да заемат 2 слота. Единична слота (нисък профил) карти, просто ми малко hotter, тъй като те не са толкова добри, охладители, а 3450 няма да се получи, че горещо във всеки случай.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc