![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за качеството heres връзката http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0 |
|
| |||
| |||
| Фактът, че не е mobo PCI-E 2, не означава, че картата няма да може да се разтоварвам обработката на HD кодира видео файлове? |
|
| |||
| |||
| Колкото повече Държа четене за ниско профил HD карти, толкова по-разочарован съм се, backplate въпрос. Може ли някой да препоръчате карти, които ще ми дай 1080p и ще се поберат в моя mobo, бягане XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е интересно, от погледи на тази снимка, трябва да могат да се поберат в дуел слот карта. Ще има поглед за да видите какви карти ще направя за теб.
| |||
| |||
| Имате ли бюджет за графична карта? нещо като тази карта трябва да работят, това е двубой слот, но не и пълна дуел слота и е доста малък. Но преди да го закупите, измерване на пространството, която сте вашия съвет и да проверите, че ще е удобно. |
|
| |||
| |||
| Ей thingie благодаря за помощта. Doy ли дали PCI-E 2, тъй като неговата по-нова, ще бъдат съвместими и да разтоварването за HD файлове? Мога да strecth за да получите тази карта. Добавих някои измерения на моя JPEG, използвайки Paint така изглежда много суров, надежда това дава по-добра представа за това какво ще стане. http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0 Забравих да спомена, че ширината на сменяемите слотове където графична карта скоба ще годни е 10 cm. |
|
| |||
| |||
| От гледа на това, че картата трябва да бъде наред, но тя не разполага с HDMI изход, така че ако искате да го свържете чрез HDMI няма нужда от DVI към HDMI конвертор (DVI поставя се HD видео). Това е трудно да се каже, но има ли големи компоненти залепване до около PCI-E x16 слота? |
|
| |||
| |||
| Не големи компоненти interferring със слот. |
|
| |||
| |||
| Току-що подредени ниския профил 3450 fom overclockers, аз просто мислех, когато казах, че може да thingie2 годни двоен слот. Искаш да кажеш, когато си получа нисък профил карти че ниското профил конзола ще се побира, където би, че ме остави тогава? |
|
| |||
| |||
| Нисък профил ще годни, ако можете да съответстват на дуел слот, дуел слот карти са се превърнали в норма главно благодарение на топлоенергията, произведена от картите трябва големи охладители, както и да заемат 2 слота. Единична слота (нисък профил) карти, просто ми малко hotter, тъй като те не са толкова добри, охладители, а 3450 няма да се получи, че горещо във всеки случай. |