![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se za kvalitu Heres odkaz http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0 |
|
| |||
| |||
| Skutečnost, že mobo není PCI-e 2, to znamená, že karta nebude moci vykládat zpracování HD kódovaných video soubory? |
|
| |||
| |||
| Čím více si nechat čtení o nízký profil karty HD více frustrován jsem dostat, backplate problém. Může někdo doporučit nějakou kartu, která dá mi 1080p a bude zapadat do mého mobo, běží XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je zajímavé, vypadá z tohoto obrázku, měli byste být schopni se vejít do souboje slotu karty. Uvidíme se podívat, abychom zjistili, jak karta by pro vás.
| |||
| |||
| Máte rozpočtu pro grafickou kartu? něco podobného tuto kartu by měla fungovat, je to souboj slot, ale ne úplná duel slot a je poměrně malé. Ale dříve, než si koupíte ho změřte prostor máte na své palubě a ověřit, že bude fit. |
|
| |||
| |||
| Ahoj thingie díky za vaši pomoc. Doy znáte-li PCI-e 2, protože jeho novější, bude kompatibilní a udělat vykládka pro HD soubory? Mohl jsem strecth na tu kartu. I přidal několik rozměrů do mého jpeg, pomocí Paint tak vypadá velmi surové, doufám, že tento dává lepší představu o tom, co se vejde. http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0 Zapomněl jsem se zmínit, že šířka je odnímatelná časy, kdy grafické karty třídě se vejde, je 10 cm. |
|
| |||
| |||
| Od vypadá, že na to, že karta by měla být v pohodě, ale nemá HDMI výstup, takže pokud se chcete připojit pomocí HDMI budete potřebovat převodník DVI na HDMI (DVI staví mimo HD video). Je těžké to říct, ale nějaké velké komponenty vykrvovacího až kolem PCI-E x16 slot? |
|
| |||
| |||
| Žádné velké komponenty interferring s slotu. |
|
| |||
| |||
| Právě jsem objednal nízký profil 3450 FOM overclockers, jsem si říkal, když thingie2 řekl bych mohl vejít duální slot. By znamenalo, že i když můj příjem nízký profil karty, že nízký profil třídě se nehodí tam, kde by to nech mě pak? |
|
| |||
| |||
| Nízký profil bude vhodné, pokud můžete vejít souboj slot, Duel slot karty se staly normou, především proto, že teplo vyrobené karty potřebovat větší chladiče, a proto zabírají 2 sloty. Jednotný slot (nízký profil) karet jen dostat trochu teplejší, protože nemají tak dobré, chladiče, ale 3450, které nebudou mít tak jako tak horké. |