![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Συγγνώμη για την ποιότητα του δεσμού heres
http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0 |
|
|
|||
|
|||
|
Το γεγονός ότι το mobo δεν είναι PCI-e 2, μήπως αυτό σημαίνει η κάρτα δεν θα είναι σε θέση να offload την επεξεργασία των κωδικοποιημένων HD αρχεία βίντεο;
|
|
|
|||
|
|||
|
Η πιο i τηρούν ανάγνωση σχετικά με το χαμηλό προφίλ HD κάρτες το πιο απογοητευμένοι έχω αρχίσει, backplate θέμα. Μπορεί κανείς να συστήσει μια κάρτα που θα μου δώσει 1080p και θα ταιριάζει στην mobo μου, τρέχει XP.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό είναι ενδιαφέρον, από τα βλέμματα του εικόνα, θα πρέπει να μπορείτε να χωρέσει σε μια μονομαχία του διαθέσιμου χρόνου χρήσης της κάρτας. Θα πάρω μια ματιά για να δούμε τι θα κάνουμε για την κάρτα σας.
|
|||
|
|||
|
Έχετε έναν προϋπολογισμό για την κάρτα γραφικών; κάτι σαν αυτή την κάρτα θα πρέπει να εργαστεί, είναι μονομαχία υποδοχή, αλλά δεν πλήρη μονομαχία του διαθέσιμου χρόνου χρήσης και είναι αρκετά μικρή. Όμως, πριν να το αγοράσει, μέτρο το χώρο που έχετε για τον έλεγχο του σκάφους και είναι κατάλληλο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου thingie ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. ΔΟΥ γνωρίζετε αν PCI-E 2, επειδή τα νεότερα, θα είναι συμβατό και κάνουμε τις εκφορτώσεις για HD αρχεία; Θα μπορούσα να strecth ότι κάρτα.
Πρόσθεσα κάποιες διαστάσεις για να μου jpeg, χρησιμοποιώντας Paint φαίνεται τόσο πολύ αργού, ελπίζω αυτό δίνει μια καλύτερη ιδέα για το τι θα ταιριάζει. http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0 Ξέχασα να αναφέρω ότι το πλάτος του διαθέσιμου χρόνου χρήσης αφαιρούμενη κάρτα γραφικών όπου η ψαλίδα που θα ταιριάζει είναι 10 εκατοστά. |
|
|
|||
|
|||
|
Από τα βλέμματα του, ότι η κάρτα θα πρέπει να είναι ωραία, όμως δεν έχει έξοδο HDMI, οπότε αν θέλετε να το συνδέσετε μέσω HDMI θα χρειαστείτε ένα μετατροπέα DVI σε HDMI (DVI προτείνει HD video). Είναι δύσκολο να πω, αλλά υπάρχουν μεγάλες συνιστώσες κολλώντας γύρω από το PCI-E x16 slot;
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μεγάλες συνιστώσες interferring με την υποδοχή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απλά διέταξε το χαμηλό προφίλ 3450 FOM overclockers, Σκεφτόμουν όταν είπε ότι θα μπορούσε να thingie2 ταιριάζει μια διπλή σχισμή. Θα σημαίνει ότι όταν λαμβάνετε χαμηλό προφίλ μου κάρτα ότι το χαμηλό προφίλ δεν ταιριάζει bracket, όπου θα είναι όμως μου τότε;
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαμηλό προφίλ ταιριάζει αν μπορούν να χωρέσουν μία μονομαχία του διαθέσιμου χρόνου χρήσης, Duel slot κάρτες έχουν γίνει ο κανόνας, κυρίως λόγω της θερμότητας που παράγεται το μεγαλύτερο Ψύκτες κάρτες ανάγκη, και ως εκ τούτου, αναλάβει 2 χρονοθυρίδες. Ενιαία slot (χαμηλό προφίλ) κάρτες μόλις πάρετε λίγο θερμότερος καθώς δεν έχουν τόσο καλή ψύκτες, αλλά ένα 3450 δεν θα γίνει ούτως ή άλλως ζεστό.
|