kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Van-e V2 PCI grafikus kártya kompatibilis a régi alaplapok

Reply

Téma eszközök
Old Október 16 2008, 04:19
Csoport tagja

Default Van-e V2 PCI grafikus kártya kompatibilis a régi alaplapok

Sajnos a minőségi Heres a link
http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0
Old Október 16 2008, 05:38
Csoport tagja

Az a tény, hogy mobo nem PCI-e 2, ez azt jelenti, hogy a kártya nem lesz képes offload feldolgozása kódolású HD video fájlokat?
Old Október 16 2008, 08:17
Csoport tagja

Minél inkább megtartom Olvastam Alacsony HD kártyákat a több csalódott vagyok kapok, backplate kérdés. Tud akárki ajánlani egy kártyát, hogy ad nekem 1080p és fit in my mobo, XP fut.
Old Október 16 2008, 10:02
Donor Group

Ez érdekes, az hogy néz ki a képet, akkor képesnek kell lennie arra, hogy illeszkedjen a párbaj kártya slot. Én is egy pillantást, hogy milyen kártya lenne az Ön számára.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 16 2008, 10:11
Donor Group

Van költségvetése a grafikus kártya? valami ilyesmi ezt a kártyát kell működnie, ez a párbaj slot, de nem teljes párbaj nyílásba, és elég kicsi. De mielőtt vásárol meg, az intézkedés a tér van a fedélzeten, és az ellenőrzést, hogy illeszkedik.
Old Október 16 2008, 11:22
Csoport tagja

Hé dolog köszönöm a segítséget. Doy tudod, ha PCI-E-2, mert az újabb, lesz kompatibilis, de a offloading HD kép? Strecth tudtam, hogy a kártyát.
Hozzáadtam néhány méretű jpeg én, a Paint úgy néz ki, nagyon durva, remélem, ez a jobb ötlet, hogy mi lesz alkalmas.
http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0
Elfelejtette megemlíteni, hogy a szélessége a cserélhető résidők, ahol a grafikus kártya bracket illeszkedik az 10cm.
Old Október 16 2008, 11:27
Donor Group

Az, hogy néz ki, hogy a kártya lesz, azonban nem rendelkezik HDMI kimenettel, így ha azt akarjuk, hogy csatlakoztassa HDMI szükségünk lesz egy DVI-HDMI átalakító (DVI teszi ki HD video). Nehéz megmondani, de vannak-e olyan nagy alkatrészek szúrás körül a PCI-E x16 slot?
Old Október 16 2008, 11:33
Csoport tagja

Nincsenek nagy alkatrészek interferring a nyílásba.
Old Október 18 2008, 03:22
Csoport tagja

Csak rendelhető az alacsony profil 3450 FOM overclockers, én csak gondoltam, amikor azt mondta, hogy thingie2 alkalmas kettős nyílásba. Vajon azt jelenti, mikor kapom meg a kis kártya profilja, hogy az alacsony profil bracket nem találja, ha nem hagyja, hogy én akkor?
Old Október 18 2008, 04:28
Donor Group

Alacsony illeszkedik, ha elfér egy párbaj slot, Párbaj résidő kártyák vált normává főleg azért, mert a hő a kártyák szükségessége nagyobb hűtőket, és így akár 2 résidőket. Single slot (alacsony profil) kártyák csak egy kicsit melegebb, mivel nincs olyan jó, hűtőket, de a 3450 soha nem lesz, hogy meleg volt.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Azt ki kell cserélni az én alaplap, RAM és a grafikus kártya The3 Br1ng3r Általános fémáru Chat 7 November 19, 2009 16:35
Olcsó és jövőbeni kompatibilis alaplap megyek x4 AMD processzorok? patstarks Processzorok, alaplapok és RAM 2 29. május 2009 08:54
Az új grafikus kártya, vagy új alaplap - Nem lesz PC Power On megfelelően Borndeception Általános fémáru Chat 8 16. február 2009 04:11
Grafikus kártya kompatibilis? Noob43 Grafikus kártyák és monitorok 8 21. január 2009 09:32
Hogyan tudom megmondani, ha az alaplap támogatja az új grafikus kártya CaptainOlimar Grafikus kártyák és monitorok 8 29. december 2008 16:05
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.