![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Sajnos a minőségi Heres a link http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0 |
|
| |||
| |||
| Az a tény, hogy mobo nem PCI-e 2, ez azt jelenti, hogy a kártya nem lesz képes offload feldolgozása kódolású HD video fájlokat? |
|
| |||
| |||
| Minél inkább megtartom Olvastam Alacsony HD kártyákat a több csalódott vagyok kapok, backplate kérdés. Tud akárki ajánlani egy kártyát, hogy ad nekem 1080p és fit in my mobo, XP fut. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez érdekes, az hogy néz ki a képet, akkor képesnek kell lennie arra, hogy illeszkedjen a párbaj kártya slot. Én is egy pillantást, hogy milyen kártya lenne az Ön számára.
| |||
| |||
| Van költségvetése a grafikus kártya? valami ilyesmi ezt a kártyát kell működnie, ez a párbaj slot, de nem teljes párbaj nyílásba, és elég kicsi. De mielőtt vásárol meg, az intézkedés a tér van a fedélzeten, és az ellenőrzést, hogy illeszkedik. |
|
| |||
| |||
| Hé dolog köszönöm a segítséget. Doy tudod, ha PCI-E-2, mert az újabb, lesz kompatibilis, de a offloading HD kép? Strecth tudtam, hogy a kártyát. Hozzáadtam néhány méretű jpeg én, a Paint úgy néz ki, nagyon durva, remélem, ez a jobb ötlet, hogy mi lesz alkalmas. http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0 Elfelejtette megemlíteni, hogy a szélessége a cserélhető résidők, ahol a grafikus kártya bracket illeszkedik az 10cm. |
|
| |||
| |||
| Az, hogy néz ki, hogy a kártya lesz, azonban nem rendelkezik HDMI kimenettel, így ha azt akarjuk, hogy csatlakoztassa HDMI szükségünk lesz egy DVI-HDMI átalakító (DVI teszi ki HD video). Nehéz megmondani, de vannak-e olyan nagy alkatrészek szúrás körül a PCI-E x16 slot? |
|
| |||
| |||
| Nincsenek nagy alkatrészek interferring a nyílásba. |
|
| |||
| |||
| Csak rendelhető az alacsony profil 3450 FOM overclockers, én csak gondoltam, amikor azt mondta, hogy thingie2 alkalmas kettős nyílásba. Vajon azt jelenti, mikor kapom meg a kis kártya profilja, hogy az alacsony profil bracket nem találja, ha nem hagyja, hogy én akkor? |
|
| |||
| |||
| Alacsony illeszkedik, ha elfér egy párbaj slot, Párbaj résidő kártyák vált normává főleg azért, mert a hő a kártyák szükségessége nagyobb hűtőket, és így akár 2 résidőket. Single slot (alacsony profil) kártyák csak egy kicsit melegebb, mivel nincs olyan jó, hűtőket, de a 3450 soha nem lesz, hogy meleg volt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Azt ki kell cserélni az én alaplap, RAM és a grafikus kártya | The3 Br1ng3r | Általános fémáru Chat | 7 | November 19, 2009 16:35 |
| Olcsó és jövőbeni kompatibilis alaplap megyek x4 AMD processzorok? | patstarks | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. május 2009 08:54 |
| Az új grafikus kártya, vagy új alaplap - Nem lesz PC Power On megfelelően | Borndeception | Általános fémáru Chat | 8 | 16. február 2009 04:11 |
| Grafikus kártya kompatibilis? | Noob43 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 21. január 2009 09:32 |
| Hogyan tudom megmondani, ha az alaplap támogatja az új grafikus kártya | CaptainOlimar | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 29. december 2008 16:05 |
| Téma eszközök | |
| |