mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Ar PCI-E v2 grafikos korta suderinama su senais Motherboard

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 16, 2008, 04:19
Narys

Default Ar PCI-E v2 grafikos korta suderinama su senais Motherboard

Atsiprašau už kokybę Heres nuorodą
http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0
Old Spalis 16, 2008, 05:38
Narys

Kad MOBO nėra PCI-E 2, tai reiškia, kad kortelė nebus galima iškrauti HD perdirbimo kodavimas vaizdo failus?
Old Spalis 16, 2008, 08:17
Narys

Daugiau I keep reading about neišvystyti HD korteles labiau nusivilia gaunu, backplate klausimą. Can anyone recommend kortelę, kuri duos man 1080p ir bus tinkami mano MOBO, važiuoti XP.
Old Spalis 16, 2008, 10:02
Donorų grupės

Tai įdomu, iš tos nuotraukos atrodo, reikia turėti, kad tilptų dvikova Lizdas kortelės. I'll have pažiūrėkite, ką kortele padarys už jus.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 16, 2008, 10:11
Donorų grupės

Ar turite vaizdo plokštė biudžetas? tarsi šią kortelę turėtų dirbti, tai dvikova lizdą, bet ne visiškai dvikova lizdą ir yra gana mažas. Bet prieš pirkdami jį, įvertinti vietos turite savo laivą ir patikrinti jo derės.
Old Spalis 16, 2008, 11:22
Narys

Ei thingie Thanks for your help. Doy žinote, jei PCI-E 2, nes jo naujesnis, bus suderinama ir ar iškraunant HD failus? Galėčiau strecth gauti šią kortelę.
Aš įtraukiau kai kurias aspektais mano JPEG, naudodami Paint programą, kad atrodo labai žalia, tikiuosi, kad tai suteikia geresnį įspūdį, kad tai, kas tinka.
http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0
Pamiršau paminėti, kad nuimamas slots plotis, kai vaizdo plokštė laikiklis tiks yra 10cm.
Old Spalis 16, 2008, 11:27
Donorų grupės

Nuo to atrodo, kad kortelės turėtų būti gerai, tačiau ji neturi HDMI išėjimo, todėl, jei norite prisijungti prie jo per HDMI reikia DVI į HDMI keitiklis (DVI iškelia iš HD video). Sunku pasakyti, bet nėra jokių didelių komponentai gyvuos iki maždaug PCI-E x16?
Old Spalis 16, 2008, 11:33
Narys

Jokių didelių komponentai interferring su plyšio.
Old Spalis 18, 2008, 03:22
Narys

Aš ką tik liepė mažai dėmesio 3.450 FOM Overclockers, aš tiesiog galvoju, kai thingie2 pasakiau galėtų tilpti dvigubo lizdo. Ar tai reiškia, kai aš gausiu mažai profilyje kad neišvystyti grupėje bus netinkamas, jeigu būtų, kad palieka mane tada?
Old Spalis 18, 2008, 04:28
Donorų grupės

Žemas profilis bus tinkami, jei galite pritaikyti dvikova slot, duel Lizdas kortelės tapo daugiausia dėl šilumos norma pagamintas korteles reikia daugiau aušintuvų, todėl užima 2 lizdus. Single Slot (žemas profilis) kortelės tiesiog gauti šiek tiek šilčiau, nes jie nėra taip gerai aušintuvai, bet 3.450 nebus gauti, kad karšto anyway.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Man reikia pakeisti savo plokštę, RAM ir video The3 Br1ng3r General Hardware Chat 7 Lapkritis 19, 2009 16:35
Pigūs ir ateityje suderinama plokštė eiti AMD X4 procesorius? patstarks CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 Gegužė 29, 2009 08:54
Naują grafikos plokštę ar Naujoji plokštė - PC Will Not Power On Teisingai Borndeception General Hardware Chat 8 16 vasaris 2009 04:11
Grafikos korta suderinama? Noob43 Graphics Cards & Monitoriai 8 21 sausis 2009 09:32
Kaip galiu sužinoti, ar mano pagrindinė plokštė rems naują grafikos plokštę CaptainOlimar Graphics Cards & Monitoriai 8 29 gruodis 2008 16:05
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.