![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za jakość heres link http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0 |
|
| |||
| |||
| Fakt, że nie jest Mobo PCI-E 2, nie oznacza, że karta nie będzie w stanie odciążyć przetwarzania HD zakodowane pliki wideo? |
|
| |||
| |||
| Im więcej i zachować czytanie o niskim profilu HD karty bardziej sfrustrowani i am getting, tylnej problemu. Czy ktoś może polecić karty, które będą dawać mi 1080p i zmieści się w mojej Mobo, bieganie XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ciekawe, wygląda z tego hotelu, powinieneś być w stanie zmieścić się w pojedynek gniazda karty. I'll zajrzyj do karty zobaczyć, co będzie dla ciebie zrobić.
| |||
| |||
| Czy masz budżetu na karty graficznej? coś podobnego karty powinno działać, to pojedynek gniazda, ale nie pełne pojedynek gniazda i jest dość mały. Jednak zanim je kupić, środek miejsca masz na swoim pokładzie i nadaje się do sprawdzenia. |
|
| |||
| |||
| Hej thingie dziękujemy za pomoc. Doy wiesz, jeśli PCI-E 2, ponieważ jego nowsza, będzie kompatybilny i nie wyładowywanie dla plików HD? Mógłbym strecth się, że karty. I dodał kilka wymiarów do mojej jpeg, używając Farba wygląda tak bardzo surowe, daje nadzieję, że to lepszy pomysł na to, co zmieści się. http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0 Zapomniałem wspomnieć, że szerokość szczeliny odłączalnego gdy karta graficzna nawias będzie mieścić się 10cm. |
|
| |||
| |||
| Z tego wygląda, że karta powinna być dobrze, jednak nie ma wyjście HDMI, więc jeśli chcesz podłączyć go przez HDMI będziesz potrzebował konwerter DVI na HDMI (DVI stawia na HD video). Trudno powiedzieć, ale istnieją duże elementy znikają około PCI-E x16? |
|
| |||
| |||
| Brak dużych elementów interferring z gniazda. |
|
| |||
| |||
| Ja po prostu zamówić niski profil 3450 FOM overclockers byłem tylko myśli, gdy powiedział thingie2 mogę dopasować podwójnego gniazda. Czy to znaczy, kiedy otrzymam mój niski profil karty że niski profil nawiasu nie pasuje, gdzie byłoby mi wówczas, że urlop? |
|
| |||
| |||
| Niski profil zmieści się, czy można dopasować pojedynek gniazda, Duel gniazda karty stały się normą, głównie ze względu na ciepło wytwarzane karty potrzebują większych chłodnic, a więc zajmują 2 sloty. Pojedyncze gniazda (niski profil) karty prostu trochę hotter ponieważ nie mają dobrych chłodnic, ale 3450 nie będzie gorąco, że tak czy owak. |
![]() |
|
| Zakładki |