menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Je v2 PCI-e grafická karta kompatibilná so starými Motherboard

Reply

Thread Tools
Old 16. októbra 2008, 04:19
Člen Skupina

Default Je v2 PCI-e grafická karta kompatibilná so starými Motherboard

Ospravedlňujeme sa za kvalitu Heres odkaz
http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0
Old 16. októbra 2008, 05:38
Člen Skupina

Skutočnosť, že Mobo nie PCI-e 2, to znamená, že karta nebude môcť vykladať spracovanie HD kódovaných video súbory?
Old 16. októbra 2008, 08:17
Člen Skupina

Čím viac si nechať čítanie o nízky profil karty HD viac frustrovaní som dostať, backplate problém. Môže niekto odporučiť nejakú kartu, ktorá dá mi 1080p a bude zapadať do môjho Mobo, beží XP.
Old 16. októbra 2008, 10:02
Darcu Skupina

To je zaujímavé, vyzerá z tohto obrázku, mali by ste byť schopní sa vojsť do súboja slotu karty. Uvidíme sa pozrieť, aby sme zistili, ako karta by pre vás.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 16. októbra 2008, 10:11
Darcu Skupina

Máte rozpočtu pre grafickú kartu? niečo podobné túto kartu by mala fungovať, je to súboj slot, ale nie úplnú duel slot a je pomerne malé. Ale skôr, než si kúpite ho zmerajte priestor máte na svojej palube a overiť, že bude fit.
Old 16. októbra 2008, 11:22
Člen Skupina

Ahoj thingie vďaka za vašu pomoc. Doy poznáte-li PCI-e 2, pretože jeho novšiu, bude kompatibilný a urobiť vykládka pre HD súbory? Mohol som strecth na tú kartu.
I pridal niekoľko rozmerov do môjho jpeg, pomocou Paint tak vyzerá veľmi surové, dúfam, že tento dáva lepšiu predstavu o tom, čo sa zmestí.
http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0
Zabudol som sa zmieniť, že šírka je odnímatelná časy, keď grafické karty triede sa vojde, je 10 cm.
Old 16. októbra 2008, 11:27
Darcu Skupina

Od vyzerá, že na to, že karta by mala byť v pohode, ale nemá HDMI výstup, takže ak sa chcete pripojiť pomocou HDMI budete potrebovať prevodník DVI na HDMI (DVI stavia mimo HD video). Je ťažké to povedať, ale nejaké veľké komponenty odkrvovacieho až okolo PCI-E x16 slot?
Old 16. októbra 2008, 11:33
Člen Skupina

Žiadne veľké komponenty interferring s slotu.
Old 18. októbra 2008, 03:22
Člen Skupina

Práve som objednal nízky profil 3450 FOM overclockers, som si hovoril, keď thingie2 řekl bych mohl vejít duálny slot. By znamenalo, že aj keď môj príjem nízky profil karty, že nízky profil triede sa nehodí tam, kde by to nech ma potom?
Old 18. októbra 2008, 04:28
Darcu Skupina

Nízky profil bude vhodné, ak môžete vojsť súboj slot, Duel slot karty sa stali štandardom, predovšetkým preto, že teplo vyrobené karty potrebovať väčšiu chladiča, a preto zaberajú 2 sloty. Jednotný slot (nízky profil) kariet len dostať trochu teplejšie, pretože nemajú také dobré, chladiče, ale 3450, ktoré nebudú mať aj tak horúce.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujem nahradiť moja doska, ram a grafickou kartu The3 Br1ng3r Všeobecné Hardware Chat 7 19. november 2009 16:35
Lacnejšie a budúce dosku kompatibilné ísť s AMD procesormi x4? patstarks Procesory, základné dosky & RAM 2 29. máj 2009 08:54
Nová grafická karta alebo nová základná doska - PC Nebude Power On Správně Borndeception Všeobecné Hardware Chat 8 16 február 2009 04:11
Grafická karta kompatibilná? Noob43 Graphics Cards & Monitory 8 21. januára 2009 09:32
Ako môžem zistiť, či moje základná doska bude podporovať novú grafickú kartu CaptainOlimar Graphics Cards & Monitory 8 29. December 2008 16:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.