![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za kvalitu Heres odkaz http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0 |
|
| |||
| |||
| Skutočnosť, že Mobo nie PCI-e 2, to znamená, že karta nebude môcť vykladať spracovanie HD kódovaných video súbory? |
|
| |||
| |||
| Čím viac si nechať čítanie o nízky profil karty HD viac frustrovaní som dostať, backplate problém. Môže niekto odporučiť nejakú kartu, ktorá dá mi 1080p a bude zapadať do môjho Mobo, beží XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je zaujímavé, vyzerá z tohto obrázku, mali by ste byť schopní sa vojsť do súboja slotu karty. Uvidíme sa pozrieť, aby sme zistili, ako karta by pre vás.
| |||
| |||
| Máte rozpočtu pre grafickú kartu? niečo podobné túto kartu by mala fungovať, je to súboj slot, ale nie úplnú duel slot a je pomerne malé. Ale skôr, než si kúpite ho zmerajte priestor máte na svojej palube a overiť, že bude fit. |
|
| |||
| |||
| Ahoj thingie vďaka za vašu pomoc. Doy poznáte-li PCI-e 2, pretože jeho novšiu, bude kompatibilný a urobiť vykládka pre HD súbory? Mohol som strecth na tú kartu. I pridal niekoľko rozmerov do môjho jpeg, pomocou Paint tak vyzerá veľmi surové, dúfam, že tento dáva lepšiu predstavu o tom, čo sa zmestí. http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0 Zabudol som sa zmieniť, že šírka je odnímatelná časy, keď grafické karty triede sa vojde, je 10 cm. |
|
| |||
| |||
| Od vyzerá, že na to, že karta by mala byť v pohode, ale nemá HDMI výstup, takže ak sa chcete pripojiť pomocou HDMI budete potrebovať prevodník DVI na HDMI (DVI stavia mimo HD video). Je ťažké to povedať, ale nejaké veľké komponenty odkrvovacieho až okolo PCI-E x16 slot? |
|
| |||
| |||
| Žiadne veľké komponenty interferring s slotu. |
|
| |||
| |||
| Práve som objednal nízky profil 3450 FOM overclockers, som si hovoril, keď thingie2 řekl bych mohl vejít duálny slot. By znamenalo, že aj keď môj príjem nízky profil karty, že nízky profil triede sa nehodí tam, kde by to nech ma potom? |
|
| |||
| |||
| Nízky profil bude vhodné, ak môžete vojsť súboj slot, Duel slot karty sa stali štandardom, predovšetkým preto, že teplo vyrobené karty potrebovať väčšiu chladiča, a preto zaberajú 2 sloty. Jednotný slot (nízky profil) kariet len dostať trochu teplejšie, pretože nemajú také dobré, chladiče, ale 3450, ktoré nebudú mať aj tak horúce. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem nahradiť moja doska, ram a grafickou kartu | The3 Br1ng3r | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 19. november 2009 16:35 |
| Lacnejšie a budúce dosku kompatibilné ísť s AMD procesormi x4? | patstarks | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29. máj 2009 08:54 |
| Nová grafická karta alebo nová základná doska - PC Nebude Power On Správně | Borndeception | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 16 február 2009 04:11 |
| Grafická karta kompatibilná? | Noob43 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 21. januára 2009 09:32 |
| Ako môžem zistiť, či moje základná doska bude podporovať novú grafickú kartu | CaptainOlimar | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. December 2008 16:05 |
| Thread Tools | |
| |