мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Је в2 ПЦИ-Е графичка картица компатибилна са старе матичне плоче

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. октобар 2008, 04:19
Мембер Гроуп

Default Је в2 ПЦИ-Е графичка картица компатибилна са старе матичне плоче

Жао нам је за квалитет Хересу линк
хттп://ууу.имагефап.цом/имаге.пхп?ид...1352561&паге=0
Old 16. октобар 2008, 05:38
Мембер Гроуп

Чињеница да није мобо ПЦИ-е 2, то значи картица неће моћи да реши обраду шифриране ХД видео датотеке?
Old 16. октобар 2008, 08:17
Мембер Гроуп

Шта више о читању и задржати ниски профил ХД картице више фрустриран сам узимајући, последњи зид тема. Може било ко препоручити картице које ће ми да да ће и 1080п стане у мој мобо, трчање КСП.
Old 16. октобар 2008, 10:02
Донаторска Група

То је занимљиво, на слици изгледа да је, требали бисте бити у могућности како би се уклопили у двобој слот за картицу. Ја ћу погледати да видим шта ће учинити картицу за вас.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 16. октобар 2008, 10:11
Донаторска Група

Имате ли буџет за графичке картице? нешто слично Ова картица требало би да раде, то је двобој слот, али не пуним двобој слот и прилично је мала. Али пре него купите га, оценимо простора имате на вашој табли и проверите да ће стати.
Old 16. октобар 2008, 11:22
Мембер Гроуп

Хеј тхингие захвалност за ваша помоћ. Доы знате ли ПЦИ-е 2, јер је новији, бити компатибилна и учинити оффлоадинг за ХД датотеке? Стрецтх сам могао добити ту картицу.
ЈА додани неки димензије у моје јпег, користећи Паинт тако изгледа врло сиров, надом ово даје бољу идеју, као што ће то стати.
хттп://ууу.имагефап.цом/имаге.пхп?ид...1353059&паге=0
Заборавили сте напоменути да ширина од уклоњивим слот где графичком картицом заграда ће стати је 10цм.
Old 16. октобар 2008, 11:27
Донаторска Група

Из тога изгледа да картица мора бити у реду, али нема ХДМИ излаз, па ако се желите повезати путем ХДМИ морате имати ДВИ на ХДМИ Цонвертер (ДВИ ставља ван ХД видео). Тешко је рећи, али је ли било који велики компоненте приљепљивање око ПЦИ-Е кс16 слот?
Old 16. октобар 2008, 11:33
Мембер Гроуп

Нема великих интерферринг компоненте са слот.
Old 18. октобар 2008, 03:22
Мембер Гроуп

ЈА праведан је наредио ниског профила 3450 фом оверцлоцкерс, био сам само размишљања кад тхингие2 рекао бих могла стати са два слот. Би ли то значи кад ја добијем ниске профил картицу која ниског профила заграда не стане, где ће тај допуст мене онда?
Old 18. октобар 2008, 04:28
Донаторска Група

Ниски профил ће стати ако можете причвршћење двобој слот, слот за двобој картице су постале стандард углавном због тога што је топлина произведена картица је потребна већа расхладници, па узми 2 слот. Сингле слот (низак профил) картице само мало хоттер као они немају као добри расхладници, а 3450 неће добити тај Врући Аныуаы.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Морам да заменим матичну плочу, РАМ и графичка картица Тхе3 Бр1нг3р Генерал Хардуаре Цхат 7 19. новембар 2009 16:35
Јефтини компатибилне матичне плоче и будућности ићи Кс4 са АМД процесорима? патстаркс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 29 мај 2009 08:54
Нови Графичка картица или Нови матична плоча - ПЦ Поуер Он неће правилно Борндецептион Генерал Хардуаре Цхат 8 16 фебруар 2009 04:11
Графичком картицом компатибилан? Нооб43 Грапхицс Цардс & Мониторс 8 21 јануар 2009 09:32
Како могу знати да моја матична плоча ће подржати нове графичке картице ЦаптаинОлимар Грапхицс Цардс & Мониторс 8 29 децембар 2008 16:05
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц