менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Є PCI-E v2 відеокарта сумісна зі старими материнськими

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 жовтня 2008, 04:19
Член групи

Default Є PCI-E v2 відеокарта сумісна зі старими материнськими

Вибачте за якість Heres посиланням
http://www.imagefap.com/image.php?id...1352561&page=0
Old 16 жовтня 2008, 05:38
Член групи

Той факт, що це не плат PCI-E 2, значить, карта не зможе перекласти обробку HD відео файли закодовані?
Old 16 жовтня 2008, 08:17
Член групи

Чим більше я читав про тримати низький профіль карт HD розчаровані тим більше я отримую, спинка питання. Чи можна рекомендувати карту, яка дасть мені 1080p і буде вписуватися в моєму плат, Running XP.
Old 16 жовтня 2008, 10:02
Донор групи

От цікаво, від поглядів, що малюнок, ви повинні бути в змозі поміщається в слот для карти дуелі. Я подивлюся, щоб побачити, що карта буде робити для вас.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 16 жовтня 2008, 10:11
Донор групи

У Вас є бюджет для відеокарти? щось на зразок ця карта має працювати, це дуель слот, але не повне слотом дуелі і досить мала. Але перш ніж купити її, виміряти простір у вас на борту і перевірити це підійде.
Old 16 жовтня 2008, 11:22
Член групи

Ей штучка спасибі за вашу допомогу. Дой ви знаєте, якщо PCI-E 2, оскільки її нові, будуть сумісні і робити вивантаження файлів HD? Я міг strecth щоб отримати цю карту.
Я додав деякі аспекти моєї JPEG, використовуючи фарби так виглядає дуже сира, сподіваюся, що це дає краще уявлення щодо того, що підійде.
http://www.imagefap.com/image.php?id...1353059&page=0
Забув сказати, що ширина знімним слоти де дужка відеокарта підійде це 10см.
Old 16 жовтня 2008, 11:27
Донор групи

Судячи того, що карта повинна бути штраф, однак вона не має виходу HDMI, так що якщо ви хочете підключити її через HDMI вам буде потрібно DVI до HDMI конвертор (DVI гасить відео HD). Важко сказати, але чи є великі компоненти стирчали навколо PCI-E x16 слот?
Old 16 жовтня 2008, 11:33
Член групи

Ні великих компонентах interferring з гнізда.
Old 18 жовтня 2008, 03:22
Член групи

Я тільки що наказав низьким профілем 3450 оверклокерів ФОМ, я як раз думав, коли thingie2 сказав, що я могла вмістити два слота. Чи означає це, коли я отримаю низького профілю, що низький профіль кронштейном не підійде, де б залишити мене, що тоді?
Old 18 жовтня 2008, 04:28
Донор групи

Низький профіль підійде, якщо ви можете пристосовувати дуелі слота карт Дуель слотом стали нормою в основному за рахунок тепла карти потрібні великі холодильники, і тому займають 2 слота. Single Slot (Low Profile) карт просто отримати трохи гаряче, оскільки вони не мають, як хороші холодильники, а 3450 не отримають такого гарячого в будь-якому випадку.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мені потрібно замінити моєї материнської плати, оперативної пам'яті та графічна карта The3 Br1ng3r Генеральний обладнання чат 7 19 листопада 2009 16:35
Дешево і майбутніх сумісна материнська плата піти з процесорами AMD x4? patstarks Процесори, материнські плати RAM & 2 29 травня 2009 08:54
Нова відеокарта або нової материнської плати - комп'ютер не включається Правильна Borndeception Генеральний обладнання чат 8 16 лютого 2009 04:11
Сумісна відеокарта? Noob43 Графічні карти & Монітори 8 21 січня 2009 09:32
Як я можу сказати, якщо материнська плата буде підтримувати нові відеокарти CaptainOlimar Графічні карти & Монітори 8 29 грудня 2008 16:05
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.