![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Взех 3450 днес инсталиран на картата, но всеки да стигна до прозорците товарене екран. Разбрах Син екран на смъртта 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Аз опитах с изключване на борда графики и аз все още арго добивам този към работа. Някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли в 3450 имат 6pin мощност конектор на него? Ако е така, имате ли захранващ кабел от захранването, свързани с него?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако не този conneected (пробвам 1-во!) след това отидете в безопасен режим и да инсталирате драйверите там
| |||
| |||
| Има само 2 пинов конектор на картата, и дори когато се опитвам към обувка в безопасен режим и да BSOD като каза VGA драйвер не успя да initialise (Имам опитвали изключване борда графики в Device Manager, но не се променят, не е опция за VGA в BIOS). Трябва да се вземат напълно на картата, за да обувка горе. Аз имам 300 вата захранване, което мислех, че може да се окаже проблем, но изискванията кажа "300 вата или по-голямо". О това е пълно лайно и Overclockers завръщането политика е да отговаря ми £ 10 + корабоплаване, ако могат да намерят нищо нередно в картата. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Какво PSU имате ли? съществува възможност за PSU не е помпени изложени достатъчно текущата си GPU |
|
| |||
| |||
| Нейната просто Hewlett Packard PSU с макс 340 вата |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мощност няма значение. Нови PSU времето, мисля.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз опитах едно PSU 400 вата и нищо не се е променила. Имам нужда да се свържете с overclockers предизвика тази карта явно не работи с моя COMP и после се прецака от £ 15. |
|
| |||
| |||
| какви 400 вата PSU? отново вата DONT въпроса ампера на железопътния направя |
|
| |||
| |||
| Хей момчета нужда от вашата помощ. Overclockers са тествани на картата и отказва мен възстановяване и изпращане на картата обратно към мен. Има ли нещо, което мога да направя като не искам да прекарам трудно спечелените пари за глупости, че навик работа в моя компютър. Има ли някой може да подаде жалба до или доклад за това и се надяваме да си взема парите обратно? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда да замени моя дънна платка, RAM и видео карта | The3 Br1ng3r | Общи Хардуер Чат | 7 | 19-ти ноември, 2009 16:35 |
| Евтини и бъдещи съвместима дънна платка да отида с процесори AMD x4? | patstarks | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 май 2009 г. 08:54 |
| Нова графична карта или Нова дънна платка - PC няма да Power На Правилно | Borndeception | Общи Хардуер Чат | 8 | 16-то Feb 2009 04:11 |
| Графична карта съвместима? | Noob43 | Графика на карти & Монитори | 8 | 21 Jan 2009 09:32 |
| Как мога да кажа, ако ми дънната платка ще подкрепи нова графична карта | CaptainOlimar | Графика на карти & Монитори | 8 | 29 Дек 2008 16:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |