![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dostal 3450 dnes nainstalované na kartě, ale vždy dostanete i do oken nakládky obrazovce. Dostávám se modrá obrazovka smrti 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Jsem se pokusil vypnutím palubě grafika a převýšení i přesto si na tuto práci. Nějaké nápady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má 3450 mají 6pin napájecí konektor na to? Pokud ano, máte napájecí kabel od svého zdroje napájení připojené k ní?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokud to je bez conneected (zkuste to, že 1.!), pak jdi do nouzového režimu a nainstalovat ovladače zde
| |||
| |||
| Existuje pouze 2 pinový konektor na kartě, a to i když se snažím spustit v nouzovém režimu získáte i BSOD vyslovením VGA ovladač nepodařilo inicializovat (i vyzkoušelo vypnutí palubě grafika ve Správci zařízení, ale k žádné změně, není možnost pro VGA v BIOSu). Musím se zcela uzavřít karty pro to, aby se spustit. Mám 300w zdroj napájení, které jsem myslel, že by mohl být problém, ale požadavky říct "300watt nebo vyšší." Jo to je úplný hovno a přetaktování návrat politiky je zdarma mi 10 liber + poštovné, pokud mohou najít nic špatného kartou. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| PSU Co máte? existuje možnost, že PSU není dostatečně aktuální čerpání se na vaše GPU |
|
| |||
| |||
| Její jen Hewlett Packard PSU s max 340w |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Příkon nevadí. Nové PSU čas, myslím.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se 400w PSU a nic se nezměnilo. Potřebuji e-mail přetaktování způsobit tuto kartu samozřejmě nefunguje s mým comp a pak nervovat z 15 liber. |
|
| |||
| |||
| 400 Watt PSU, co? opět wattům dont záležitost ampéry na železnici do |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci potřebují vaši pomoc. Overclockers byly testovány karty a odmítal mi o vrácení a zaslání karty zpátky ke mně. Existuje něco můžu udělat, pokud nechci utratit tvrdě vydělané peníze na hovno, že zvyklý pracovat v mém počítači. Je tu někdo můžu stěžovat nebo o tom informovat a snad dostat své peníze zpět? |