![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχεις το 3450 και σήμερα εγκατεστημένη η κάθε κάρτα, αλλά να πάω στην οθόνη φόρτωσης των Windows. Έχω την μπλε οθόνη του θανάτου 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Έχω δοκιμάσει την απενεργοποίηση του πλοίου με γραφικά και εξακολουθώ να επίκλισης να πάρετε αυτό το έργο. ANY IDEAS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως το 3450 έχει βύσμα 6pin για αυτό; Αν το κάνει, έχετε καλώδιο τροφοδοσίας από το τροφοδοτικό συνδεδεμένο με αυτό;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats αν δεν conneected (δοκιμάστε το 1ο!) τότε πάμε σε ασφαλή λειτουργία και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης που υπάρχουν
| |||
| |||
| Υπάρχει μόνο ένα 2 pin υποδοχή της κάρτας, και ακόμη και όταν προσπαθώ να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία έχω BSOD λέει το πρόγραμμα οδήγησης VGA παρέλειψε να initialise (i προσπάθησαν απενεργοποίηση εποχουμένως γραφικά στο Device Manager, αλλά δεν αλλάζουν, δεν υπάρχει δυνατότητα για vga στο bios). Έχω εντελώς να βγάλει την κάρτα για την εκκίνηση μέχρι. Έχω ένα τροφοδοτικό 300W που νόμιζα ότι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, αλλά οι απαιτήσεις πω "300W ή μεγαλύτερη". Ω αυτό είναι πλήρης και μαλακίες Overclockers πολιτική επιστροφής είναι να μου χρεώνεται £ 10 + ναυτιλίας αν μπορούν να βρουν τίποτα δεν πάει καλά με την κάρτα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Τι PSU έχετε; υπάρχει η δυνατότητα άντλησης PSU δεν αναφέρονται αρκετά για την σημερινή σας GPU |
|
| |||
| |||
| Το μόνο Hewlett Packard PSU με 340w max. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ισχύς δεν έχει σημασία. Νέο PSU χρόνο, νομίζω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει ένα 400w PSU και τίποτα δεν έχει αλλάξει. I need to email overclockers προκαλέσει αυτή την κάρτα προφανώς δεν λειτουργεί με comp μου και στη συνέχεια να βιδωθεί από £ 15. |
|
| |||
| |||
| 400 watt PSU τι; πάλι βατ dont amps θέμα σχετικά με το σιδηροδρομικό κάνει |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά χρειάζονται τη βοήθειά σας. Overclockers έχουν δοκιμαστεί η κάρτα και μου αρνήθηκαν την επιστροφή και την αποστολή της κάρτας σε μένα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ δεν επιθυμώ να αφιερώσω το σκληρό κερδίσει χρήματα για μαλακίες που συνηθίζει εργασία στον υπολογιστή μου. Υπάρχει κανείς μπορώ να διαμαρτυρηθώ για την έκθεση ή αυτό και ελπίζουμε να πάρετε πίσω τα λεφτά μου; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω να αντικαταστήσει τη μητρική μου, ram και κάρτα γραφικών | The3 Br1ng3r | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 19 Νοέμβρη 2009 16:35 |
| Φτηνές συμβατή μητρική πλακέτα και το μέλλον να πάνε με επεξεργαστές AMD x4; | patstarks | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Μαΐου 2009 08:54 |
| Νέα Κάρτα γραφικών ή Νέα Motherboard - PC θα Δεν Power On σωστά | Borndeception | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 16 Φεβ 2009 04:11 |
| Κάρτα γραφικών συμβατή; | Noob43 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 21 Ιαν 2009 09:32 |
| Πώς μπορώ να πω αν μου μητρική πλακέτα θα υποστηρίξει μια νέα κάρτα γραφικών | CaptainOlimar | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 29 Δεκ. 2008 16:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |