![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Megvan a 3450 ma telepítette a kártyát, de mindig én kap a Windows loading képernyőn. I get a Blue screen of Death 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Megpróbáltam kikapcsolni a fedélzeten lévő grafikák és még mindig vidám kap ez-hoz dolgozik. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E a 3450 a hatalom 6pin csatlakozó rajta? Ha igen, van-e a hálózati kábel be a tápegység csatlakozik az?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| amit ha nem conneected (1., hogy próbálja meg!) aztán biztonságos módban, és telepítse a vezetők nem
| |||
| |||
| Itt csak a 2 tűs csatlakozó a kártyán, és még akkor is, ha megpróbálom indítható be safe mode I get BSOD mondván a VGA driver nem initialise (megpróbáltam kikapcsolása fedélzeti grafika az Eszközkezelőben, de nem változik, nincs lehetőség A VGA BIOS). El kell teljesen vegye ki a kártyát, hogy boot up. Van egy 300W tápegység, amely azt gondoltam lehet a probléma, de a követelmények say "300W, vagy nagyobb". Ó, ez az összes szar Overclockers és visszatérési politika a díj nekem £ 10 + szállítás, ha talál semmi baj a kártyával. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| PSU Mi van? lehetőség van a tápegység nem elég a jelenlegi szivattyúzó ki a GPU |
|
| |||
| |||
| A csak a Hewlett Packard PSU with max 340w. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattértékek nem számít. Új PSU idő, azt hiszem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam egy 400W tápegység, és semmi sem változott. Kell email overclockers okozhatja ezt a kártyát természetesen nem működik, az én kötelező, majd csavart ki 15 £. |
|
| |||
| |||
| milyen 400 wattos PSU? Ismét watts dont ügyet amper a vasúti do |
|
| |||
| |||
| Hé fickók szükségem van a segítségére. Overclockers már tesztelték a kártyát, és megtagadták nekem a visszatérítés és küldése a kártya vissza. Van valami, amit tudok, amit nem akarok költeni a nehezen megkeresett pénzt, hogy szar szokott dolgozni a számítógépen. Van-e bárki tudok panaszt vagy jelentést erről, és remélhetőleg kap vissza a pénzem? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Azt ki kell cserélni az én alaplap, RAM és a grafikus kártya | The3 Br1ng3r | Általános fémáru Chat | 7 | November 19, 2009 16:35 |
| Olcsó és jövőbeni kompatibilis alaplap megyek x4 AMD processzorok? | patstarks | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. május 2009 08:54 |
| Az új grafikus kártya, vagy új alaplap - Nem lesz PC Power On megfelelően | Borndeception | Általános fémáru Chat | 8 | 16. február 2009 04:11 |
| Grafikus kártya kompatibilis? | Noob43 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 21. január 2009 09:32 |
| Hogyan tudom megmondani, ha az alaplap támogatja az új grafikus kártya | CaptainOlimar | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 29. december 2008 16:05 |
| Téma eszközök | |
| |