![]() |
|
| |||
| |||
| קיבלתי היום את 3450 התקנתי את הכרטיס אבל אני מקבל את כל החלונות טוען המסך. אני מקבל את המסך הכחול של המוות 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) ניסיתי לבטל את onboard גרפיקה ואני עדיין צביעות זה כדי לקבל עבודה. יש לך רעיונות?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם 3450 יש כוח 6pin מחבר על זה? אם כן, האם יש לך את הכוח של כבל החשמל מחובר אליו?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats אם לא conneected (1 לנסות את זה!) ואז נכנס במצב בטוח ולהתקין שם את הנהגים
| |||
| |||
| יש רק 2 PIN מחבר על כרטיס, וגם כאשר אני מנסה לאתחל לתוך מצב בטוח אני מקבל BSOD אמירת VGA הנהג תקלה initialise (ניסיתי לכבות onboard גרפיקה במנהל ההתקנים אבל לא משנה, אין אפשרות עבור VGA ב-BIOS). אני חייב להוציא את completly כרטיס אתחול עבור אותו למעלה. יש לי 300w החשמל שבו חשבתי שאולי תהיה בעיה אבל הדרישות לומר "300w או יותר". אוי זה חרא להשלים ו Overclockers מדיניות ההחזרה היא לחייב אותי £ 10 + משלוח אם הם יכולים למצוא שום דבר לא בסדר עם הכרטיס. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| PSU מה יש לך? יש את האפשרות PSU שאיבה החוצה אינו מספיק כדי הנוכחי שלך GPU |
|
| |||
| |||
| את רק Hewlett Packard PSU עם מקסימום 340w. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattage לא משנה. חדש PSU פעם, אני חושב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ניסיתי א 400w PSU ושום דבר לא השתנה. אני צריך דוא"ל overclockers ברור כי הכרטיס אינו פועל עם comp שלי ולאחר מכן לקבל מזוין מחוץ £ 15. |
|
| |||
| |||
| מה 400 Watt PSU? שוב וואט dont משנה amps על רכבת לעשות |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה צריך את העזרה שלך. Overclockers יש לבדוק את כרטיס וסירבו להחזיר לי את הכרטיס ושליחת לי לראש. האם יש משהו שאני יכולה לעשות מה שאני לא רוצה לבזבז כסף על קשה שנצברו חרא כי הרגל עבודה על המחשב שלי. האם יש מישהו שאני יכול להתלונן או לדווח על זה ואנו מקווים לקבל את הכסף שלי בחזרה? |