![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Got 3.450 šiandien įdiegta kortele, bet everytime I get į Windows loading screen. Gaunu Blue Screen of Death 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Mėginau išjungti Borto grafika ir aš vis dar Cant Get šį darbą. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar 3.450 turėti 6pin power connector apie tai? Jei taip, turite maitinimo kabelį iš maitinimo šaltinis prijungtas prie jo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jei thats Nr conneected (pabandykite kad 1.!), tada eikite į safe mode ir įdiegti tvarkykles ten
| |||
| |||
| Yra tik 2 pin connector ant kortelės, ir net kai bandau paleisti į Safe Mode gaunu BSOD sakydamas VGA tvarkyklę nepavyko initialise (Mėginau išjungti onboard graphics į Device Manager ", bet jokių pokyčių nėra alternatyva VGA BIOS). Turiu completly imti kortele, kad galėtų įkrauti. Turiu 300w maitinimo kurį aš pagalvojau gali būti problema, bet reikalavimai pasakyti "300w ar daugiau. O tai yra visiškas šūdas ir Overclockers grąžinimo politika yra už mane £ 10 + pašto išlaidos, jei jie gali rasti nieko blogo su kortele. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Kas PSU turite? yra galimybė PSU nėra siurbimo iš pakankamai šiuo metu į savo GPU |
|
| |||
| |||
| Jos tiesiog Hewlett Packard PSU with max 340w. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galingumas nesvarbu. Naujas PSU laiko, manau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mėginau 400W PSU ir niekas nepasikeitė. Noriu paštu Overclockers sukelti šią kortelę akivaizdžiai neveikia su mano comp ir tada prisukamas iš £ 15. |
|
| |||
| |||
| Kas 400 Watt PSU? vėl Watts dont klausimas amperų ant geležinkelio daryti |
|
| |||
| |||
| Hey guys need your help. Overclockers išbandyti kortelę ir atsisako man grąžinti ir išsiųsti kortelė back to me. Ar yra kas nors, ką galiu padaryti, kaip aš nenoriu išleisti sunkiai uždirbtus pinigus, šūdas, kad įpratęs dirbti mano kompiuteryje. Ar yra kas nors man gali pateikti skundą ar pranešimą apie tai, ir tikiuosi, kad mano pinigus? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Man reikia pakeisti savo plokštę, RAM ir video | The3 Br1ng3r | General Hardware Chat | 7 | Lapkritis 19, 2009 16:35 |
| Pigūs ir ateityje suderinama plokštė eiti AMD X4 procesorius? | patstarks | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Gegužė 29, 2009 08:54 |
| Naują grafikos plokštę ar Naujoji plokštė - PC Will Not Power On Teisingai | Borndeception | General Hardware Chat | 8 | 16 vasaris 2009 04:11 |
| Grafikos korta suderinama? | Noob43 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 21 sausis 2009 09:32 |
| Kaip galiu sužinoti, ar mano pagrindinė plokštė rems naują grafikos plokštę | CaptainOlimar | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 29 gruodis 2008 16:05 |
| Temos įrankiai | |
| |