![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Got 3.450 šodien uzstādītas kartē, bet everytime i nokļūt logi iekraušanas ekrānu. Man Blue screen of Death 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Esmu mēģinājis invaliditāti borta grafikas un es joprojām aprunāt iegūt šo darbu. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai 3.450 ir 6pin power connector par to? Ja tas tā ir, jums ir tiesības kabeli no strāvas padeves, kas saistīti ar to?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja thats nav conneected (mēģiniet ka 1.!), tad iet uz drošu režīmu un uzstādīt draiveri tur
| |||
| |||
| Ir tikai 2 pin savienotāju par karti, un pat tad, kad mēģinu boot uz drošu mode man BSOD sakot VGA draiveris nav inicializētu (esmu mēģinājis izslēgt uz kuģa, grafikas ierīces vadītāju, bet bez izmaiņām, nav risinājums uz VGA in BIOS). Man ir completly izņemt karti, lai to boot up. Man ir 300W power supply, kuru es domāju, varētu būt problēma, bet prasībām saka "300W vai lielāka." Ak, tas ir pilnīgs sūds un Overclockers atgriešanās politika ir maksas man £ 10 + pārvadājumiem, ja tie nevar atrast neko nepareizu ar karti. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Ko PSU jums ir? pastāv iespēja PSU nav sūknēšanai no pietiekami strāvai Jūsu GPU |
|
| |||
| |||
| Tā tikai Hewlett Packard PSU max 340W. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaudas nav nozīmes. Jaunu PSU laikā, es domāju.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es esmu mēģinājis 400w PSU, un nekas nav mainījies. Man vajag uz e-pastu overclockers iemeslu šo karti acīmredzot nedarbojas kopā ar savu comp un pēc tam saņemt ieskrūvē no £ 15. |
|
| |||
| |||
| kādi 400 watt psu? atkal watts dont jautājums ampēriem uz dzelzceļa do |
|
| |||
| |||
| Hey guys nepieciešama jūsu palīdzība. Overclockers ir pārbaudītas kartes un atteicās mani kompensāciju un nosūtot karti atpakaļ pie manis. Vai tur kaut ko varu darīt, jo es nevēlos tērēt grūti nopelnīto naudu sūdi, ka paradis darbu manā datorā. Vai ir kāds i var iesniegt sūdzību vai par to ziņo un, cerams, saņemt savu naudu atpakaļ? |
![]() |
|
| Bookmarks |