![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Masz do 3450 obecnie zainstalowana karta ale i za każdym razem dostać się do okna ekranu ładowania. Uzyskać niebieski ekran śmierci 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Mam wypróbowany wyłączenie pokładowej grafiki i ja wciąż dostać ten cant do pracy. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy 3450 posiada złącze zasilania 6pin na to? Jeśli tak, to masz kabel zasilający od zasilacza podłączona do niego?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats jeśli nie conneected (spróbuj że 1st!), a następnie przejść do trybu awaryjnego i zainstalować sterowniki istnieją
| |||
| |||
| Istnieje tylko 2 pinowe złącze na karcie, a nawet wtedy, gdy próbuję uruchomić w trybie awaryjnym i uzyskać BSOD wypowiadając sterownik VGA nie initialise (i próbuje wyłączyć pokładzie grafiki w Menedżerze urządzeń, ale nie zmieniać, nie ma opcji dla VGA w BIOS). Mam do completly wykupienia karty do jego rozruchu. Mam zasilacz 300W i myśli, które mogą być przyczyną problemu, ale wymagania powiedzieć "300W lub większej." Nie jest to kompletne gówno Overclockers i powrotu do polityki opłat mnie £ 10 + wysyłki, jeśli można znaleźć nic złego w karty. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| PSU Co masz? istnieje możliwość w PSU nie jest wystarczająco pompując do obecnego GPU |
|
| |||
| |||
| Jej tylko Hewlett Packard PSU z max 340w. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moc nie ma znaczenia. Nowe PSU czasu, myślę.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mam jeden próbował 400W PSU i nic się nie zmieniło. Muszę email overclockers przyczyną tej karty oczywiście nie działa z moim komp a następnie ululać się obecnie 15 funtów. |
|
| |||
| |||
| co 400 watt PSU? ponownie watach dont sprawy ampery na kolei nie |
|
| |||
| |||
| Hey guys need your help. Overclockers przetestowaniu kartę i odmówił mi zwrotu i wysłanie karty z powrotem do mnie. Czy jest coś co mogę zrobić i nie chce wydać ciężko zarobione pieniądze na shit wont że praca w moim komputerze. Czy ktoś może złożyć skargę do I lub zgłosić ten i mamy nadzieję dostać pieniądze z powrotem? |
![]() |
|
| Zakładki |