![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am instalat azi de 3450 de carte, dar de fiecare dată i ajunge la ecranul de încărcare Windows. Am ecran albastru de Moarte 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Am încercat să dezactivaţi aflate la bord, grafică şi încă cant pentru a obţine acest lucru. Orice idei?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are 3450 au o putere 6pin conector pe ea? Dacă ea nu, ai o putere de la dvs. de cablu de alimentare conectat la el?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta dacă nu conneected (încercaţi că 1st!) apoi atunci du-te în modul de siguranţă şi de a instala driver-ele acolo
| |||
| |||
| Nu este doar un cod PIN 2 conector de pe cartelă, şi chiar şi când am încerca să boot-ăm în modul de siguranţă am BSOD spunând că nu a reuşit să VGA driver initialise (i au încercat oprirea la bord grafică în Device Manager, dar nici o schimbare, nu există nici o opţiune pentru vga în BIOS). Am complet pentru a scoate la carte pentru a boot-te. Am o 300W alimentare pe care am crezut că ar putea fi problema, dar cerinţele spune "300W sau mai mare". Oh acest rahat este completă şi Overclockers reveni politica este de a-mi taxa de £ 10 + expediere, dacă acestea pot găsi nimic în neregulă cu carte. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| PSU Ce ai? există posibilitatea de PSU nu este suficient de pompare de curent pentru a vă GPU |
|
| |||
| |||
| Are doar un Hewlett Packard PSU cu max 340w. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattage nu contează. New PSU timp, cred.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am încercat o 400W PSU şi nimic nu sa schimbat. Am nevoie de e-mail pentru a provoca overclockers acest card în mod evident, nu functioneaza cu comp meu şi apoi ajunge in bara de £ 15. |
|
| |||
| |||
| 400 watt PSU ce? din nou Watts dont matter amperi pe calea ferată a face |
|
| |||
| |||
| Hei baieti nevoie de ajutorul tau. Overclockers au testat de carte şi mi-a refuzat o rambursare şi de a trimite înapoi la mine carte. Este ceva ce pot face ca nu vreau să petrec greu câştigat bani de pe rahat că obiceiul de lucru in calculatorul meu. Este cineva care n-aş putea să o plângere sau la acest raport şi, sperăm, să-mi iau banii înapoi? |