![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dostal 3450 dnes nainštalované na karte, ale vždy dostanete aj do okien nakládky obrazovke. Dostávam sa modrá obrazovka smrti 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Som sa pokúsil vypnutím palube grafika a prevýšenia aj napriek tomu si na túto prácu. Nejaké nápady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má 3450 majú 6pin napájací konektor na to? Ak áno, máte napájací kábel od svojho zdroja napájania pripojenej k nej?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ak to je bez conneected (skúste to, že 1.!), potom choď do núdzového režimu a nainštalovať ovládače tu
| |||
| |||
| Existuje iba 2 pinový konektor na karte, a to aj keď sa snažím spustiť v núdzovom režime získate aj BSOD vyslovením VGA ovládač nepodarilo inicializovať (i vyskúšalo vypnutie palube grafika v Správcovi zariadení, ale k žiadnej zmene, nie je možnosť pre VGA v BIOSu). Musím sa úplne uzavrieť karty pre to, aby sa spustiť. Mám 300w zdroj napájania, ktoré som myslel, že by mohol byť problém, ale požiadavky povedať "300watt alebo vyšší." Ach to je úplný hovno a Overclockers návrat politiky je mi poplatok 10 libier + lodnej ak môžete nájsť nič zlého karty. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| PSU Čo máte? existuje možnosť, že PSU nie je dostatočne aktuálne čerpanie sa na vaše GPU |
|
| |||
| |||
| Jej len Hewlett Packard PSU s max 340w |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Príkon nevadí. Nové PSU čas, myslím.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Som sa pokúsila o 400w PSU a nic nezmenilo. Potrebujem email overclockers spôsobiť túto kartu samozrejme nefunguje s mojím comp a potom nervovat z 15 libier. |
|
| |||
| |||
| 400 Watt PSU, čo? opäť wattům dont záležitosť ampéry na železnici do |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci potrebujú vašu pomoc. Overclockers boli testované karty a odmietal mi o vrátenie a zaslanie karty späť ku mne. Existuje niečo môžem urobiť, ak nechcem utratit tvrdo zarobené peniaze na hovno, že zvyknutý pracovať v mojom počítači. Je tu niekto môžem sťažovať alebo o tom informovať a snad dostať svoje peniaze späť? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem nahradiť moja doska, ram a grafickou kartu | The3 Br1ng3r | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 19. november 2009 16:35 |
| Lacnejšie a budúce dosku kompatibilné ísť s AMD procesormi x4? | patstarks | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29. máj 2009 08:54 |
| Nová grafická karta alebo nová základná doska - PC Nebude Power On Správně | Borndeception | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 16 február 2009 04:11 |
| Grafická karta kompatibilná? | Noob43 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 21. januára 2009 09:32 |
| Ako môžem zistiť, či moje základná doska bude podporovať novú grafickú kartu | CaptainOlimar | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. December 2008 16:05 |
| Thread Tools | |
| |