![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Данас је добио 3450 инсталиран на картици, али све ја добити на уиндоус лоадинг екран. ЈА добити Блуе сцреен оф Деатх 0кс000000Б4 (0кс8АЦБЕ008, 0кс8А8Е5000, 0кс89ЦЦ0000, 0кс00050000) Покушао сам онемогућавање онбоард графику и ја па ипак лицемјерје добити данашји за посао. Било које идеје? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли 3450 има моћ 6пин конектор на њему? Ако то не урадите имате кабл из свог напајања повезани на Интернет?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако тај не цоннеецтед (1. пробати да!) онда отићи у сафе моде и тамо инсталирати дривер
| |||
| |||
| Постоји само 2 пински конектор на картици, па чак и нашто ја пробати за чизма у сигуран начин ја добити БСОД понављајући ВГА возач је пропустила то инитиалисе (Покушао сам искључивања онбоард графика у Девице Манагер, али не промени, не постоји могућност за ВГА у БИОС). Имам то у потпуности узети картицу за то чизма сеттле. Имам 300у напајање које сам мислио би могао бити проблем, али захтева рећи "300у или већи. Ех ово је срање и потпуни повратак Оверцлоцкерс правило да наплатимо ми £ 10 + схиппинг ако се они могу наћи ништа неправда са картице. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Псу Шта имате? постоји могућност за псу није довољно текуће пумпања оут на свој ГПУ |
|
| |||
| |||
| Његова само Хеулетт Пацкард са макс 340у псу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потрошња у ватима не смета. Нови псу време, ЈА мислити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Покушао сам једном 400у псу и ниста није променило. Требам е-поште оверцлоцкерс узрок овој картици очито не ради са мојим цомп и онда добити пијан од £ 15. |
|
| |||
| |||
| 400 Уатт псу шта? опет вати донт маттер појачала на железничкој учинити |
|
| |||
| |||
| Хеј момци требају вашу помоћ. Оверцлоцкерс су тестиране картице и одбија ме поврат картице и слање назад у мене. Има ли ишта што ја могу учинити и не желите да потрошите тешко стечени новац на говно навика које раде у мом рачунару. Има ли било ко може тужити или да овај извештај, и надајмо се да се мој новац назад? |