![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| 3450 ve bugün var her i Windows yükleme ekranı için kart ancak yüklü. Ben Ölümün Mavi ekran 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Ben Teknede grafik ve hala bu iş için cant devre dışı bırakmayı denedi. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu 3450 mu üzerine 6pin güç konektörü var mı? Eğer bu size güç kaynağına bir güç kablosu için bağlı var mı?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hiçbir conneected (yani 1.) sonra güvenli modda girmek ve sürücüleri yüklemek that deneyin
| |||
| |||
| VGA sürücüsü initialise başarısız söyleyerek BSOD almak Bu karta sadece 2 pin konnektör ve zaman bile önyükleme için güvenli mod i deneyin (i cihaz yöneticisi ancak değişikliğe Teknede grafik kapatmaya çalıştık, there is no option BIOS VGA için). Ben tamamen bu önyükleme kadar kart almak zorunda. Ben, "hangi i gereksinimleri" 300W ya da daha üstü söyleyin sorun ancak düşündüm bir 300W güç kaynağı var. Ah bu tam bok ve Overclockers iade politikası nedir £ 10 para ödemem için + eğer kartı ile hiçbir şey yanlış bulabilirsiniz gönderi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Var PSU Ne var? Bu PSU yeterli dışarı pompalıyor olmayan bir olasılık olduğunu GPU için geçerli |
|
| |||
| |||
| Bu sadece bir Hewlett Packard PSU maksimum 340w ile. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vat miktarı önemli değildir. Yeni PSU zaman, sanırım.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bir 400w PSU denedim ve hiçbir şey değişti. Ben overclockers e-posta için bu kartı açıkçası benim Zorunlu çalışmaz ve sonra neden £ 15 dışında vidalanmış almak gerekir. |
|
| |||
| |||
| Ne 400 wattlık PSU? Demiryolu tekrar watt dont meselesi amplifikatörlerden yapmak |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar senin yardımına ihtiyacım var. Overclockers kartı denedim ve bana geri ödeme reddetti ve bana kart gönderme. Var i bok benim bilgisayar o alışkanlık iş sabit Kazanılan para harcamak istemiyorsanız olarak yapabileceği bir şey var. Orada herkes benim paramı geri almak istedim ve umarım bu rapor veya şikayette bulunabilirsiniz? |