![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Отримали 3450 сьогодні встановив карти, але кожного разу я отримую на екрані завантаженні Windows. Я отримую синій екран смерті " 0x000000B4 (0x8ACBE008, 0x8A8E5000, 0x89CC0000, 0x00050000) Я пробував відключити інтегрованих графічних і я все ще нахиляє отримати цю роботу. Будь-які ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи в 3450 мають 6pin роз'єм живлення на ньому? Якщо це відбудеться, у вас є кабель живлення від блоку живлення підключених до нього?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats якщо не conneected (спробуйте 1!) Потім в безпечному режимі і встановити драйвери там
| |||
| |||
| Існує тільки 2 контактний роз'єм на карті, і навіть коли я намагаюся завантажитися в безпечному режимі і отримати BSOD говорить водій VGA вдалося ініціалізувати (я постарався відключення бортових графіку за допомогою диспетчера пристроїв, але ніяких змін немає варіанту для VGA в BIOS). Я повинен Completly вийняти карту для її завантаження. У мене є блок живлення 300W, який я думала можуть бути проблеми, а й вимогам сказати "300W або більше". Та це повне лайно і оверклокерів повернення політики є звинуватити мене £ 10 + доставка, якщо вони можуть знайти нічого поганого з картою. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Який блок живлення у вас є? є можливість БП не відкачування достатній струм, щоб ваш GPU |
|
| |||
| |||
| Його просто Hewlett Packard БП 340w з макс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потужність не має значення. Нові блоки живлення час, я думаю.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я спробував 400w блок живлення і нічого не змінилося. Мені потрібно до електронної пошти оверклокерів причина цієї карти явно не працювати з моїм Comp, а потім отримати загвинчується з £ 15. |
|
| |||
| |||
| що БП 400 ватт? Уоттс знову Dont підсилювачі питання на залізничному робити |
|
| |||
| |||
| Гей хлопці потрібна ваша допомога. Overclockers перевірили карти і відмовила мені повернення і передача карт до мене спиною. Є все, що можу робити, як я не хочу витрачати важко зароблені гроші на лайно, що не спрацюють у моєму комп'ютері. Чи я можу поскаржитися або повідомити про це і, сподіваюся, отримаю свої гроші назад? |