![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой ме посъветва за PCI-изразят графични карти, както аз не разполагате с следа. До 3 дни преди последния бр сложих заедно трябваше AGP графична карта, свързани с него, така че сега да намеря, че това м / борд поддържа PCI-изразя и аз нужда от съвети за това какво да купят. В момента имам PCI карта (128MB) m / борда има 512MB на борда (общо - каквото и да означава това??), Но аз харесвам смесването на видео и музика и знам, че софтуерът може да бъде най-трудни времена. Някакъв съвет или преживявания оценявам. наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 е най-добрият залог в момента за повечето потребители.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Терес и ATI 4670. този евтин и сравнява доста добре. |
|
| |||
| |||
| За 4670 не се сравняват изобщо. То е в съвсем различен обхват. Може би сте мислене на 4830.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Погледнете тук http://www.overclock3d.net/articles....udget_gaming/4 |
|
| |||
| |||
| Това е две карти, а не един.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Сапфир Radeon HD4850. Това ли е карта, която се препоръчва Carbon? Ако е така ще тичам OK на AMD m / борда - вероятно е глупав въпрос, но аз мислех, че съм по-добре да попиташ. |
|
| |||
| |||
| Да, ако то е с PCI Express x16 слот, тя ще работи добре.
|
| |||
| |||
| Благодаря колега, също и къде мога да го купя за най-добра цена? |
|
| |||
| |||
| eBuyer, сканиране, overclockers .. някои други членове на Великобритания може би ви даде повече предложения.