![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můžete mi poradit některý z PCI-Express grafické karty, pokud nemám ponětí. Do 3 dny poslední kus dal jsem dohromady měla AGP grafická karta připojena na něj, takže teď jsem zjistila, že tento m / deska podporuje PCI-Express a potřebuju poradit, co koupit. V tuto chvíli mám PCI kartu (128MB) m / palubě má 512 megabajtů na palubě (sdílený - cokoliv, co to znamená?), Ale já vymyšleného míchání videa a hudby, a vím, že software může být někdy náročné. Nějakou radu nebo zkušenosti vítány. na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 je nejlepší vsadit právě teď pro většinu uživatelů.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| theres také ati 4670. to je levnější a porovnává docela dobře. |
|
| |||
| |||
| V 4670 není vůbec srovnávat. Je to ve zcela jiném rozsahu. Možná, že jste přemýšlel o 4830.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| podívejte se zde http://www.overclock3d.net/articles....udget_gaming/4 |
|
| |||
| |||
| To má dvě karty, a ne jeden.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Sapphire RADEON HD4850. Je to karta, kterou doporučuje Carbon? Pokud tak to bude ok běží na AMD m / desky - asi hloupá otázka, ale myslím, že jsem lepší se zeptat. |
|
| |||
| |||
| Ano, pokud má PCI Express x16 slot, to bude fungovat v pohodě.
|
| |||
| |||
| Díky kámo, také místo, kde si mohu koupit za nejlepší cenu? |
|
| |||
| |||
| eBuyer, skenování, overclockers .. některé další britské členové mohou pravděpodobně vám více návrhů.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Existuje nějaký CPU chladiče pro lepší cenu než je toto? | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 14. prosince 2008 19:35 |
| Stejnou cenu za tyto 2 cpu to, který z nich je lepší | Slepá Dragon | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 31. prosince 2007 12:40 |
| 360 snížení cen | skinnyman9000 | PC a herní konzole | 5 | 20. srpna 2007 18:26 |
| Nové PC max cena 350 liber, co mám? | tainsh92 | Obecné Hardware Chat | 12 | 10. srpen 2007 11:16 |
| Price Range | Ruben | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 02:33 |
| Thread Nástroje | |
| |