![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κάθε μία με ενημερώσετε σχετικά με την PCI-Express κάρτες γραφικών που δεν έχω ιδέα. Έως 3 μέρες πριν την τελευταία pc μου μαζί είχαν AGP κάρτα γραφικών συνδέεται με αυτό, οπότε τώρα θεωρώ ότι αυτό το m / συμβουλίου υποστηρίζει PCI-Express και Χρειάζομαι μερικές συμβουλές για το τι να αγοράσουν. Αυτή τη στιγμή έχω μια κάρτα PCI σε (128MB) m / 512MB πλοίου επί του πλοίου (από κοινού - οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό;;) αλλά φανταχτερό ανάμειξη βίντεο και μουσική και γνωρίζω το λογισμικό μπορεί κατά καιρούς να είναι απαιτητική. Κάθε συμβουλή ή εμπειρίες εκτιμηθεί. εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 αποτελεί το καλύτερο στοίχημα από τώρα για τους περισσότερους χρήστες.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Theres επίσης μια ATI 4670. thats φθηνότερη και συγκρίνει αρκετά καλά. |
|
| |||
| |||
| Το 4670 δεν συγκρίνονται καθόλου. Είναι σε μια εντελώς διαφορετική σειρά. Ίσως είστε σκέψης του 4830.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι δύο φύλλα, δεν είναι μόνο ένας.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Sapphire RADEON HD4850. Είναι αυτή η κάρτα σας προτείνουμε άνθρακα; Αν ναι, θα τρέχει αυτό το ok για την AMD m / σκάφους - προφανώς ανόητη ερώτηση, αλλά σκέφτηκα καλύτερα ρωτήσω. |
|
| |||
| |||
| Ναι, αν έχει PCI Express x16 slot, αυτό θα λειτουργήσει καλά.
|
| |||
| |||
| Thanks mate, επίσης, όπου μπορώ να αγοράσω για την καλύτερη τιμή; |
|
| |||
| |||
| eBuyer, σάρωσης, overclockers .. ορισμένα άλλα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί πιθανώς να σας δώσει περισσότερες προτάσεις.