![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može li mi tko savjetovati na PCI-Express grafičke kartice kao JA dont 'imati nit misli. Do 3 dana zadnjih pc sam sastaviti AGP grafička kartica je priključena na Internet, pa sada ne mogu naći taj ovaj m / zajednica podržava PCI-Express i mi treba neki savjet o tome što kupiti. Trenutno Imam PCI karticu (128Mb) m / pansion na brodu ima 512MB (shared - što god to znači?), Ali sam fancy miješanjem glazbe i video i znam softver može katkada biti zahtjevno. Bilo koji savjet ili iskustva poštovati. živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 je najbolji kladiti se upravo sada za većinu korisnika.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| theres i ati 4670. taj jeftiniji i uspoređuje prilično dobro. |
|
| |||
| |||
| Na 4670 ne usporediti at all. To je potpuno drugačiji u dometu. Možda ste razmišljati o 4830.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| pogledajte ovdje http://www.overclock3d.net/articles....udget_gaming/4 |
|
| |||
| |||
| To je dvije karte, a ne jedan.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Sapphire Radeon HD4850. Je li to kartica koju su preporuku Carbon? Ako da će ovo pokrenuti ok na AMD m / pansion - vjerojatno glupo pitanje, ali sam mislio sam bolje pitati. |
|
| |||
| |||
| Da, ako ima PCI Express x16 slot, to će raditi dobro.
|
| |||
| |||
| Thanks mate, i gdje ga mogu kupiti za najbolju cijenu? |
|
| |||
| |||
| eBuyer, skeniranje, overclockers .. Velika Britanija i neke druge članice mogu vjerojatno vam više prijedloga.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ima li bolje CPU heatsink za cijenu od ovoga? | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 14. prosinac 2008 19:35 |
| Ista cijena za ova 2 CPU-a koji je bolji | Blind Dragon | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 31. prosinac 2007 12:40 |
| 360 smanjiti cijenu | skinnyman9000 | PC & konzole Igre | 5 | 20. kolovoz 2007 18:26 |
| Novi PC maksimalna cijena 350 £ Što trebam dobiti? | tainsh92 | General Hardware Chat | 12 | 10. kolovoz 2007 11:16 |
| Raspon cijena | Ruben | General Hardware Chat | 1 | 23. listopad 2006 02:33 |
| Thread Tools | |
| |