![]() |
|
| |||
| |||
| כל אחד יכול לייעץ לי ב-PCI-Express כרטיסי מסך שכן אין לי מושג. עד 3 ימים לפני ה-PC האחרון שמתי ביחד היה AGP כרטיס המסך מחובר אליו, אז עכשיו אני מוצא את זה ז / לוח תומך PCI-Express ואני צריך כמה עצות על מה לקנות. נכון לעכשיו יש לי כרטיס PCI (128MB) ז / Board על הסיפון יש 512MB (Shared - מה זה אומר??) אבל אני מאוה ערבוב וידאו ומוסיקה ואני מכיר את התוכנה יכולים לפעמים להיות תובעניים. כל עצה או חוויות appreciated. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 הוא ההימור הכי טוב כרגע עבור רוב המשתמשים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| theres גם 4670 של ATI. thats זולה ו משווה די טוב. |
|
| |||
| |||
| את 4670 אין להשוות בכלל. זה שונה לחלוטין בתוך טווח. אולי אתה חושב של 4830.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| זה שני קלפים, לא אחת.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ספיר RADEON HD4850. האם זה הכרטיס שאתה recommending Carbon? אם כך זה יהיה להפעיל אישור על AMD ז / Board - כנראה שאלה טיפשית אבל אני חשבתי שאני טוב יותר לשאול. |
|
| |||
| |||
| כן, יש לה חריץ PCI Express x16, זה יעבוד בסדר.
|
| |||
| |||
| תודה חבר, גם איפה אפשר לקנות אותו עבור המחיר הטוב ביותר? |
|
| |||
| |||
| eBuyer, סריקה, overclockers .. כמה חברים אחרים בבריטניה כנראה יכול לתת לך יותר הצעות.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם יש CPU heatsink יותר מאשר זה את המחיר? | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 14th דצמבר 2008 19:35 |
| אותו מחיר עבור אלו 2 CPU של איזה מהם עדיף | עיוור דרקון | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 31 דצמבר 2007 12:40 |
| 360: מחיר לגזור | skinnyman9000 | PC & קונסולת משחקים | 5 | ה -20 לאוגוסט 2007 18:26 |
| מחשב חדש מחיר מקסימום 350 £ מה אני אמור לקבל? | tainsh92 | כללי חומרה צ 'אט | 12 | -10 אוגוסט 2007 11:16 |
| מחיר בדולרים | ראובן | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 23 אוקטובר 2006 02:33 |
| שרשרת כלים | |
| |