![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors patarti man dėl konkrečių PCI-Express korteles, kaip I don't have a clue. Iki 3 dienų senumo paskutiniais PC aš kartu sudėjus turėjo AGP video korta su ja susijusi, o dabar man atrodo, kad šį m / Board palaiko PCI-Express ir man reikia kai ką pirkti patarimo. Šiuo metu turiu PCI kortele (128Mb) m / valdyba turi 512mb laive (bendras - ką tai reiškia?), Bet aš Fancy maišymo vaizdo ir muzikos, ir aš žinau, programinė įranga gali kartais būti griežtos. Bet patarimo ar patirtis vertinama. į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.850 yra geriausia bet dabar daugumai vartotojų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Theres pat ATI 4.670. Thats pigiau ir lygina labai gerai. |
|
| |||
| |||
| 4.670 nėra lyginami ne visi. Tai yra visiškai skirtingi diapazonas. Maybe you're thinking of 4830.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| ieškokite čia http://www.overclock3d.net/articles....udget_gaming/4 |
|
| |||
| |||
| Tai yra dvi korteles, o ne vieną.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Sapphire RADEON HD4850. Ar ši kortelė yra rekomenduojama Carbon? Jei taip bus tai paleisti Gerai AMD m / lenta - turbūt kvailas klausimas, bet aš maniau, geriau paklausti. |
|
| |||
| |||
| Taip, jei ji turi PCI-Express x16, ji dirbs gerai.
|
| |||
| |||
| Dėka kapitono padėjėjas, taip pat kur galima nusipirkti už geriausią kainą? |
|
| |||
| |||
| eBuyer, skenavimas, Overclockers .. kitu UK nariai greičiausiai gali suteikti jums daugiau pasiūlymų.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar yra kokia nors CPU HEATSINK geriau nei ši kaina? | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 14 gruodis 2008 19:35 |
| Pačią kainą už šiuos 2 CPU's, kurie iš jų yra geresnė | Blind Dragon | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 31 gruodis 2007 12:40 |
| 360 sumažintos kainos | skinnyman9000 | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Rugpjūtis 20, 2007 18:26 |
| New PC Žemiausia kaina 350 £, ką turėčiau gauti? | tainsh92 | General Hardware Chat | 12 | Rugpjūtis 10, 2007 11:16 |
| Kainos intervalas | Reuben | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2006 02:33 |
| Temos įrankiai | |
| |