mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

PCI-express. Cena vs darbības

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 20, 2009, 14:25
Loceklis

Default PCI-express. Cena vs darbības

Vai kāds varētu man ieteikt, PCI-Express videokartēm, kas man nav atrisinājums. Līdz 3 dienas pirms pēdējās pc man kopā bija AGP graphics card saistīta ar to, tāpēc tagad es uzskatu, ka šis m / Padome atbalsta PCI-express, un man ir daži ieteikumi, ko pirkt.
Tajā brīdī man PCI karti (128Mb) m / padomei ir 512mb uz borta (dalīta - neatkarīgi tas nozīmē?), Bet es fancy sajaukšanas video un mūziku, un es zinu programmatūru var reizēm būt augstākas. Kāds padoms vai pieredze appreciated.
urravas
Old Janvāris 20, 2009, 17:45
Donors Group

4.850 ir labākais bet jau tagad vairumam lietotāju.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 20, 2009, 20:38
Loceklis

theres arī ATI 4.670. Tas ir lētāk un salīdzina diezgan labi.
Old Janvāris 20, 2009, 21:02
Donors Group

4.670 nesalīdzina vispār. Tas ir pilnīgi citas grupas. Varbūt jūs domājat par 4.830.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Janvāris 20, 2009, 21:05
Loceklis

apskatīt šeit
http://www.overclock3d.net/articles....udget_gaming/4
Old Janvāris 20, 2009, 21:16
Donors Group

Tas ir divas kartes, nevis vienu.
Old Janvāris 21, 2009, 09:04
Loceklis

Safīra RADEON HD4850. Vai šis karti jūs ieteiktu Carbon? Ja tā būs Šā ieskrējiena ok par AMD m / padome - iespējams stulbu jautājumu, bet es domāju, ka labāk jautāt.
Old Janvāris 21, 2009, 19:24
Donors Group

Jā, ja tai ir PCI Express x16 slot, tas strādā labi.
Old Janvāris 25, 2009, 18:58
Loceklis

Thanks mate arī to, kur es varu to iegādāties par labāko cenu?
Old Janvāris 25, 2009, 19:47
Donors Group

eBuyer, skenēšana, overclockers .. dažas citas UK locekļi var, iespējams, dod jums vairāk ierosinājumus.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.