![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds varētu man ieteikt, PCI-Express videokartēm, kas man nav atrisinājums. Līdz 3 dienas pirms pēdējās pc man kopā bija AGP graphics card saistīta ar to, tāpēc tagad es uzskatu, ka šis m / Padome atbalsta PCI-express, un man ir daži ieteikumi, ko pirkt. Tajā brīdī man PCI karti (128Mb) m / padomei ir 512mb uz borta (dalīta - neatkarīgi tas nozīmē?), Bet es fancy sajaukšanas video un mūziku, un es zinu programmatūru var reizēm būt augstākas. Kāds padoms vai pieredze appreciated. urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.850 ir labākais bet jau tagad vairumam lietotāju.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| theres arī ATI 4.670. Tas ir lētāk un salīdzina diezgan labi. |
|
| |||
| |||
| 4.670 nesalīdzina vispār. Tas ir pilnīgi citas grupas. Varbūt jūs domājat par 4.830.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| apskatīt šeit http://www.overclock3d.net/articles....udget_gaming/4 |
|
| |||
| |||
| Tas ir divas kartes, nevis vienu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Safīra RADEON HD4850. Vai šis karti jūs ieteiktu Carbon? Ja tā būs Šā ieskrējiena ok par AMD m / padome - iespējams stulbu jautājumu, bet es domāju, ka labāk jautāt. |
|
| |||
| |||
| Jā, ja tai ir PCI Express x16 slot, tas strādā labi.
|
| |||
| |||
| Thanks mate arī to, kur es varu to iegādāties par labāko cenu? |
|
| |||
| |||
| eBuyer, skenēšana, overclockers .. dažas citas UK locekļi var, iespējams, dod jums vairāk ierosinājumus.