![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Môžete mi poradiť niektorý z PCI-Express grafickej karty, ak nemám ponětí. Do 3 dni posledný kus dal som dohromady mala AGP grafická karta pripojená na neho, takže teraz som zistila, že tento m / doska podporuje PCI-Express a potřebuju poradit, čo kúpiť.
V tejto chvíli mám PCI kartu (128MB) m / palube má 512 megabajtov na palube (sdílený - čokoľvek, čo to znamená?), Ale já vymysleného miešania videa a hudby, a viem, že softvér môže byť niekedy náročné. Nejakú radu alebo skúsenosti vítané. na zdravie |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
4850 je najlepšie staviť práve teraz pre väčšinu užívateľov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Theres aj ati 4670. to je lacnejšie a porovnáva docela dobre.
|
|
|
|||
|
|||
|
V 4670 nie je vôbec porovnávať. Je to v úplne inom rozsahu. Možno, že ste premýšľal o 4830.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
pozrite sa tu
http://www.overclock3d.net/articles....udget_gaming/4 |
|
|
|||
|
|||
|
To má dve karty, a nie jeden.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sapphire Radeon HD4850. Je to karta, ktorú odporúča Carbon? Ak tak to bude ok beží na AMD m / dosky - asi hloupá otázka, ale myslím, že som lepšie sa opýtať.
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, ak má PCI Express x16 slot, to bude fungovať v pohode.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka kámo, aj miesto, kde si môžem kúpiť za najlepšiu cenu?
|
|
|
|||
|
|||
|
eBuyer, skenovanie, overclockers .. niektoré ďalšie britské členovia môžu pravdepodobne vám viac návrhov.
|