![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може ли ми ко саветовати на ПЦИ-Експресс графичке картице као ЈА донт 'имати нит мисли. До 3 дана задњих пц сам саставити АГП графичка картица је прикључена на Интернет, па сада не могу наћи тај данашји м / заједница подржава ПЦИ-Експресс и ми треба неки савет о томе шта купити. Тренутно Имам ПЦИ картицу (128МБ) м / пансион на броду има 512МБ (схаред - шта год то значи?), Али сам фанцы мешање музике и видео и знам софтвер може каткада бити захтевно. Било који савет или искуства поштовати. живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 је најбољи кладити се управо сада за већину корисника.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тхереса и ати 4670. тај јефтинији и упоређује прилично добро. |
|
| |||
| |||
| На 4670 не упоредити ат алл. То је потпуно другачији у домету. Можда сте размишљати о 4830.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| погледајте овде хттп://ууу.оверцлоцк3д.нет/артицлес....удгет_гаминг/4 |
|
| |||
| |||
| То је две карте, а не један.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Саппхире Радеон ХД4850. Да ли је то картица коју су препоруку Царбон? Ако да ће ово покренути ок на АМД м / пансион - вероватно глупо питање, али сам мислио сам боље питати. |
|
| |||
| |||
| Да, ако има ПЦИ Експресс кс16 слот, то ће радити добро.
|
| |||
| |||
| Тханкс мате, и где га могу купити за најбољу цену? |
|
| |||
| |||
| еБуыер, скенирање, оверцлоцкерс .. Велика Британија и неке друге чланице могу вероватно вам више предлога.