мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

ПЦИ-Експресс. Цена вс перформансе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2009, 14:25
Мембер Гроуп

Default ПЦИ-Експресс. Цена вс перформансе

Може ли ми ко саветовати на ПЦИ-Експресс графичке картице као ЈА донт 'имати нит мисли. До 3 дана задњих пц сам саставити АГП графичка картица је прикључена на Интернет, па сада не могу наћи тај данашји м / заједница подржава ПЦИ-Експресс и ми треба неки савет о томе шта купити.
Тренутно Имам ПЦИ картицу (128МБ) м / пансион на броду има 512МБ (схаред - шта год то значи?), Али сам фанцы мешање музике и видео и знам софтвер може каткада бити захтевно. Било који савет или искуства поштовати.
живели
Old 20. Мар 2009, 17:45
Донаторска Група

4850 је најбољи кладити се управо сада за већину корисника.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 20. Мар 2009, 20:38
Мембер Гроуп

Тхереса и ати 4670. тај јефтинији и упоређује прилично добро.
Old 20. Мар 2009, 21:02
Донаторска Група

На 4670 не упоредити ат алл. То је потпуно другачији у домету. Можда сте размишљати о 4830.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 20. Мар 2009, 21:05
Мембер Гроуп

погледајте овде
хттп://ууу.оверцлоцк3д.нет/артицлес....удгет_гаминг/4
Old 20. Мар 2009, 21:16
Донаторска Група

То је две карте, а не један.
Old 21. Мар 2009, 09:04
Мембер Гроуп

Саппхире Радеон ХД4850. Да ли је то картица коју су препоруку Царбон? Ако да ће ово покренути ок на АМД м / пансион - вероватно глупо питање, али сам мислио сам боље питати.
Old 21. Мар 2009, 19:24
Донаторска Група

Да, ако има ПЦИ Експресс кс16 слот, то ће радити добро.
Old 25. Мар 2009, 18:58
Мембер Гроуп

Тханкс мате, и где га могу купити за најбољу цену?
Old 25. Мар 2009, 19:47
Донаторска Група

еБуыер, скенирање, оверцлоцкерс .. Велика Британија и неке друге чланице могу вероватно вам више предлога.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц