![]() |
|
| |||
| |||
| Her bir PCI bana tavsiye-Express grafik kartları olarak bir ipucu yok. 3 gün önce kadar birlikte koymak adet son, şimdi bu m / kurulu PCI-Express destekleyen ve ne satın almak için bazı tavsiyeler gerekir bulmak AGP grafik kartı bağlı vardı. Şu anda ben (128MB) m / de kurulu bir PCI kart tahtasında (paylaşılan - ne demek?) Ama video ve müzik karıştırma fantezi ve yazılım bilgileri zaman zaman zor olabilir 512MB vardır. Herhangi bir tavsiye veya deneyimlerini appreciated. peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 en iyisi şu anda çoğu kullanıcı için.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ayrıca, ATI 4670 Theres. şu ucuz ve oldukça iyi karşılaştırır. |
|
| |||
| |||
| The 4670 tüm karşılaştırın değildir. Bu tamamen farklı bir dizi var. Belki bu 4830 mi istiyorsunuz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Bu iki kart değil, olanı.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Safir RADEON HD4850. Bunun Karbon tavsiye olan kart var mı? Böyle bir AMD m bu çalıştırın tamam / board - muhtemelen aptal bir soru ama ben daha iyi soracak sandım. |
|
| |||
| |||
| Evet, eğer bir PCI Express x16 yuvasına sahip olduğu için, iyi çalışır.
|
| |||
| |||
| Sağol dostum da nerede en iyi fiyat için satın alabilirsiniz? |
|
| |||
| |||
| eBuyer, belki de daha fazla öneri verebilir overclockers .. başka İngiltere üye tarayın.