![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи може одне інформувати мене про PCI-Express відеокарт, тому що не мають ні найменшого поняття. До 3 днів тому останній комп'ютер я зібрав був AGP відеокарта підключених до нього, так що тепер я вважаю, що ця м / плата підтримує PCI-Express, і мені потрібно декілька порад про те, що купити. На даний момент у мене є PCI карти (128Mb) м / с 512 борт-борт (Shared - все це означає?), Але мені здається, змішування відео і музику, і я знаю, що програмне забезпечення може іноді бути вимогливим. Будь-який рада або досвід оцінили. ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 є кращим вибором зараз для більшості користувачів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Theres також ATI 4670. Thats дешевше і порівнює досить добре. |
|
| |||
| |||
| 4670 не порівняти взагалі. Це зовсім в іншому діапазоні. Може бути, ви думаєте 4830.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Тобто дві карти, а не одного.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Sapphire RADEON HD4850. Це карти ви рекомендуєте Carbon? Якщо так це буде працювати ОК млн. драмів / Board - ймовірно, дурне питання, але я думав, краще запитаєте. |
|
| |||
| |||
| Так, якщо він має PCI Express x16, вона буде чудово працювати.
|
| |||
| |||
| Thanks Mate, а також, де це можна купити за кращу ціну? |
|
| |||
| |||
| Ebuyer, сканування, оверклокерів .. деякі інші члени Великобританії, ймовірно, може дати вам більше пропозицій.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи є кращий процесор радіатор за ціною, ніж це? | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 14 грудня 2008 19:35 |
| Ту ж ціну за ці 2 процесора, який з них кращий | Blind Dragon | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 31 грудня 2007 12:40 |
| 360 Зниження цін | skinnyman9000 | PC & консоль Gaming | 5 | 20 серпня 2007 18:26 |
| Нові ПК Максимальна ціна £ 350 Що я отримую? | tainsh92 | Генеральний обладнання чат | 12 | 10 серпня 2007 11:16 |
| Діапазон цін | Рувим | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2006 02:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |