![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp
Също така са включени, A тон страхотни неща: UT3 Адон, пълна игра, както и безброй технологични демонстрации. Също така, новите FAH CUDA клиент и CUDA видео transcoder съдебен процес (който изглежда леко подут, но невероятно, особено, защото тя изброява почти всеки устройство някога направи и най-вероятно ще бъде лесно да конвертирате всичко) Това е certifiably страхотно. ВСИЧКИ 8XXX и CARDS са подкрепени. Това не означава, нещата ще работят по-добре, просто изглежда по-добре, ако сте на хардуера, затова не се очакват масови печалби в UT3 си 8400GS. Бележки: Деинсталирайте предишната NVidia шофьор! Инсталирайте тази после! Не се опитвайте да тече нищо без PhysX софтуер / драйвер инсталиран! "The Great Kulu" изглежда тъпо и физика работи само за GTX280, така няма значение!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Вие сте твърде хлъзгав Carbon, командироването помощна темата за мен, преди дори аз знаех, че е необходимо тя. Но ти поставят повече въпроси ......
Току-що са изтеглили от 177,79 водача, както ми VID карти са били crapping леглото напоследък (2 9800GX2 е в SLI режим). В NVidia сайт е все още ме т Той 175,19 драйвери за изтегляне, но аз намерих 177,79 шофьори на EVGA сайт. Значи тук са моите въпроси: Какви са PhysX софтуер / шофьори? Трябва ли вече са ги с настоящите водачи (175,19)? В techie най EVGA предложи да пускам Driver метач, преди да инсталирате 177,79. Запознат ли сте с програмата? Намерих го тук: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ Това сигурно идиот доказателство, че програмата трябва да тичам първо? Също така би трябвало да се откаже от 177,79 водачите и скок направо в 177,83 водачи, че сте свързани? Дали бета шофьори? Дали са подписали? Аз тичам Vista64 и той не играе добре с неподписани драйвери? Имате ли достатъчно задавани въпроси в една публикация или трябва да ровя в някои претегли мистериите на смисъла на живота и всичко в нея, както и? Щях да инсталирате нови драйвери, но аз изчислявам аз ще отида кося тревата и да се изгради нов праг за задната врата ми, докато аз очакваме вашия отговор. Благодарности. |
|
|
|||
|
|||
|
Те са подписани WHQL драйвери и ще работи наред с Vista64. Drivercleaner не е наистина необходимо, дори и инсталирането им на върха работи добре, но деинсталирате старите първо само за да бъдат в безопасност. \
Не мисля, че има причина да ги свалите _not_ - дори ако PhysX нещата беше изоставащите вас (вероятно, това е много малък ефект тук), можете просто да го включи в контролния панел. Те също така определя броя на ап въпроси като новите драйвери винаги правят това те могат да бъдат от полза за други неща, както добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря, имам нетърпение чакат така отидох напред и всъщност го е направил (тя работи чудесно, благодаря за главите на драйверите), но това ме довежда до още няколко въпроса.
1.) Защо ми (стар) водачи работят само праскова запален по старите ми игри (СТАЛКЕР, COD4 др), докато новите драйвери излезе и след това всичко се изведнъж нещата проекта трясък и прозорците трябва да се закрият, защото моите водачи нали да работят и др ....... Моите игри не знам NVidia пусна нови драйвери. 2.) Оставих една линия за помощ MS технологии "поеме контрол" на моя компютър веднага след като са го, когато бях все още имат проблеми, и той се променил настройката, че нека Vista автоматично да "намери" водачите при рестартиране, когато се опитам да инсталирате нови , независимо дали тя е за GFX, звук или MOBO. Тъй като това е обичайно за инсталиране на съветника за първи деинсталирате текущата шофьори след това рестартирайте преди инсталирането на новите драйвери, това представлява проблем. Непременно, след отскачам, проклетото Vista започва инсталирането Стария водачи, преди да мога да направя нищо за нея и не мога да го спре. Как да спрем това? Ако изтрия стария драйвер файла, след това Vista го инсталира по подразбиране за водачи от 2007 г., или когато те са завършили програмата. Тя е доста досадно и ако мога да имам пет минути физически, лице в лице време с моята "брат" от Индия, "Петра", които slashed и изгори моя компютър от неговия MS подкрепа бюрото Гарантирам той не го направи на никого другаде, без да иска разрешение LOL, но липсва това време, аз съм все още hosed. Аз евентуално борбата около проблема, но той никога не е лесно, никога не работи по същия начин по два пъти подред, и отнема много повече време, отколкото трябва. |
|
|
|||
|
|||
|
1. Те трябва да работят добре. COD4 работи изключително добре тук, ако не _better_ след шофьори. Не съм сигурен за СТАЛКЕР. Ако те не работят, поименно ги върна. Може да е проблем, макар и по-долу.
2. Аз наистина нямах представа. Тя автоматично инсталира тях? Не диалогови прозорци или нещо такова? Той трябва да използва собствените си на борда на "основни" водачи, но ако това е сваляне на грешния такива от интернет, че е лошо нещо. Иска ми се да помогна, но не знам как Vista прави.
|
|
|
|||
|
|||
|
Вие погрешно разбрани въпрос 1. The New водачи работят страхотно, беше Стария водачите, които започнаха crapping леглото. Моят въпрос е, как дойде старите шофьори работят отлично до нови драйвери излезе, и след това всичко изведнъж Стария шофьори напусна работа, след като новите драйвери са навън?
|
|
|
|||
|
|||
|
О, извинявай. Не знам, повторно шофьори няма да доведе до никакви промени в графика на картата на функционалността или игра. Последователни пачове може да направим нещата малко по-нестабилни, но и големите софтуерни компании, не искат да alienate мързеливи потребители, които не са обновени още. Така че защо това би било настъпили пънове мен. Но най-малко нови работят: P
|