menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Fyzika pro každého! (nVidia 177,83)

Reply

Thread Nástroje
Old 12. srpna 2008, 06:52
Dárce Skupina

Default Fyzika pro každého! (nVidia 177,83)

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

Zahrnuje i tuny úžasné věci: UT3 addon, plné hry, a nesčetné množství tech demo. Také nový FAH Cuda klienta a Cuda video Transcoder soud (což vypadá trochu nafouklý, ale úžasné, zvláště proto, že listy téměř každý přístroj a stále se bude pravděpodobně snadno přeměnit vše)

To je úžasné potvrzeně. ALL 8XXX A UP CARDS jsou podporovány. To však neznamená, že to bude běžet lépe, jen vypadat lépe, pokud máte na hardware, takže neočekáváme masivní zisky v UT3 na vašem 8400GS.

Poznámky:

Odinstalovat předchozí nVidia ovladače! Nainstalujte tento potom!
Nesnažte se spustit něco bez PhysX software / ovladače nainstalované!
"Velká Kulu" vypadá hloupá a fyziky pracuje pouze na GTX280 tak, nech toho!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 19. srpna 2008, 10:04
Dárce Skupina

Ty jsou příliš kluzký Carbon, vyslání pomoci závit pro mě, než jsem věděl, že i to jsem potřeboval. Ale vy klást další otázky ......

Já prostě stáhli 177,79 řidiče jako moje vid karty byly crapping lůžka v poslední době (2 9800GX2 je v SLI režimu). Nvidia na místě je stále mi t
On 175,19 ovladače ke stažení, ale našel jsem na 177,79 řidičů na EVGA stránkách. Takže tady jsou mé otázky:

Jaké jsou PhysX software / ovladače? Mám už je s aktuální ovladače (175.19)? V techie na EVGA navrhla běhám Driver obránce před instalací 177,79. Jste seznámeni s programem? Našel jsem ji zde: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Je to bezpečné idiot dokladu program, který jsem měla běžet první?

Také bych měl vzdát 177,79 řidičů a skočit rovnou do ovladače 177.83, které souvisí? Jsou beta ovladače? Jsou podepsané? Vedu Vista64 a nebude hrát dobře nepodepsané ovladače? Už jsem požádal dost otázek v jednom poštou nebo bych se měl ponořit do nějaké nezvážitelný tajemství smyslu života a všechno v něm taky?

Jsem nainstalovat nové ovladače, ale já asi odjedu sekat trávu a vybudovat nový práh pro moje zadní vrátka, když jsem čekat na vaši odpověď. Díky.
Old 20. srpna 2008, 10:31
Dárce Skupina

Tyto ovladače jsou WHQL podepsány a bude fungovat dobře s Vista64. Drivercleaner není opravdu nutné, a to i instalaci je na vrcholu funguje, ale odinstalovat staré první těsně za bezpečné. \

Nemyslím, že existuje důvod _not_ ke stažení nich - i když se díky PhysX byla zaostává vám (nepravděpodobné, je to velmi malý vliv zde), můžete prostě vypnout v ovládacím panelu. Jsou také stanovit počet app otázky jako nové ovladače vždy tak, že by mohl být přínosem pro ostatní věci stejně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 20. srpna 2008, 16:45
Dárce Skupina

Díky, jsem netrpělivý čeká, tak jsem šel dál a udělal to tak jako tak (to funguje skvěle, díky za hlavy až k řidiči), ale to mě přivádí k ještě pár otázek.

1.) Jak to můj (starý) ovladače fungují jen broskvový zájem o mých starých her (STALKER, CoD4 atd.), až se nové ovladače vzejít a potom všichni z náhlého věci začít shazovat a oken musí vypnout, protože moje ovladače nejsou 't pracovní ect ....... Mé hry neznáte nVidia vydala nové ovladače.

2.) Nechal jsem MS linku tech "převzít kontrolu" svého počítače záhy poté, co jsem vybudoval, když jsem byl ještě s problémy, a ten změnil nastavení, které pojďme Vista automaticky "najít" řidiči při restartu když se snažím nainstalovat nové , zda je pro GFX, Sound, nebo MOBO. Vzhledem k tomu, že je obvyklé, že je instalace průvodce nejprve odinstalovat ovladače restartuje počítač před instalací nových ovladačů, to představuje problém. Povinně po restartu, je zatraceně Vista spustí instalace staré ovladače, než si můžete udělat něco, a nemůžu přestat. Jak mohu zabránit? Pokud jsem odstranit starý soubor ovladače, potom Vista nainstaluje standardní ovladače od roku 2007, nebo kdykoli dokončili program. Je to docela nepříjemný a pokud jsem mohl mít pět minut fyzické, tváří v tvář času, se svým "bratrem" z Indie, "Peter", který rozřezaný a spálil můj počítač od jeho podporu MS desk I záruky nechtěl udělat, aby někdo jinak bez zeptání svolení lol, ale chybí tu dobu jsem ještě pozvaných. Nakonec jsem bojovat asi problém, ale to není nikdy snadné, nikdy funguje stejným způsobem, dvakrát za sebou, a trvá mnohem déle, než by měla.
Old 21. srpna 2008, 15:53
Dárce Skupina

1. Měly by fungovat dobře. CoD4 funguje zde velmi dobře, ne-li _better_ po řidiči. Nejste si jisti, o STALKER. Pokud si nejste pracuje, válec je zpátky. By mohl být problém, když níže.

2. Mám opravdu netuším. Je automaticky nainstaluje nimi? Žádné dialogy nebo něco? Mělo by se používat své palubě "základní" ovladače, ale pokud je to špatně ty stažení z webu je to špatné. Kéž bych mohl pomoci, ale nevím jak se to Vista.
Old 21. srpna 2008, 17:30
Dárce Skupina

Ty mis-pochopil otázku 1. Nové ovladače fungují skvěle, je to staré ovladače, které začalo crapping posteli. Moje otázka byla, jak se staré ovladače skvělá práce, až vyjde nové ovladače, a pak najednou Starého ovladačů přestat pracovat, jakmile se nové ovladače jsou pryč?
Old 21. srpna 2008, 18:57
Dárce Skupina

Oh, sorry. Já nevím, překládce řidičů nezpůsobí žádné změny v obou grafické karty funkčnost nebo hru. Postupná náplastí mohl dělat věci trochu nestabilní, ale i velké softwarové firmy nechtějí odcizit líné uživatele, kteří nemají zatím aktualizována. Tak proč by to být vyskytující pařezy mě. Ale alespoň nové pracují: p
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. listopadu 2008 01:42
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitory 3 29. prosince 2007 18:15
NVidia ovladače Nápověda Jake2392 Graphics Cards & Monitory 2 13. Září 2007 10:27
ATI proti Nvidia alex Graphics Cards & Monitory 1 10. srpen 2007 12:34
Nvidia nebo ATI Ruben Obecné Hardware Chat 1 23. říjen 2006 02:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.