![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp Περιλαμβάνονται επίσης, έναν τόνο awesome stuff: UT3 πρόσθετο, ένα πλήρες παιχνίδι, και μυριάδες tech demos. Επίσης, η νέα FAH CUDA πελάτη και CUDA βίντεο transcoder δίκη (η οποία φαίνεται ελαφρώς πρησμένο αλλά καταπληκτική, ειδικά επειδή απαριθμεί σχεδόν κάθε συσκευή που έγινε ποτέ και ότι είναι πιθανόν να είναι εύκολο να μετατρέψουν τα πάντα) Αυτό είναι certifiably awesome. ALL 8XXX ΚΑΙ ΠΑΝΩ CARDS υποστηρίζονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα λειτουργήσει καλύτερα, μόνο αν εξετάσουμε καλύτερα το υλικό που έχετε, έτσι δεν αναμένουν τεράστια κέρδη σε UT3 για σας 8400GS. Σημειώσεις: Απεγκατάσταση προηγούμενης nVidia οδηγό! Εγκαταστήστε αυτήν την μία μετά! Μην προσπαθείτε να εκτελέσετε, χωρίς τίποτα το PhysX λογισμικού / οδηγού εγκαθίσταται! "Η Μεγάλη Kulu" dumb προσβλέπει και η φυσική δουλεύει μόνο για GTX280 προκειμένου να παραλείψετε αυτό!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Είστε πολύ κηλίδας του άνθρακα, απόσπαση βοήθεια νήμα για μένα πριν καν ήξερα ότι είχα ανάγκη. Αλλά σας δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα ...... Μόλις κατεβάσετε τα 177,79 ως οδηγός μου vid κάρτες έχουν crapping πρόσφατα από το κρεβάτι (2 9800GX2 της σε SLI mode). Η Nvidia είναι ακόμη site που μου δίνετε t 175,19 αυτός για να κατεβάσετε τους οδηγούς αλλά βρήκα τα 177,79 οδηγούς για την ΕΒΓΑ site. Μέχρι εδώ είναι οι ερωτήσεις μου: Ποια είναι PhysX λογισμικού / οδηγών; Πρέπει να έχω ήδη με τη σημερινή τους οδηγούς (175,19); Η techie σε ΕΒΓΑ πρότεινε να εκτελέσω SWEEPER οδηγού πριν την εγκατάσταση του 177,79. Είστε εξοικειωμένος με το πρόγραμμα; Το βρήκα εδώ: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ Είναι αυτό ένα ασφαλές ηλίθιος απόδειξη ότι το πρόγραμμα θα πρέπει να αρχίσει πρώτα; Επίσης θα πρέπει να παραιτηθεί από τα 177,79 οδηγούς και το άλμα κατευθείαν στα 177,83 οδηγοί που συνδέονται; Είναι beta οδηγούς; Έχουν υπογραφεί; I run Vista64 και δεν παίζουν καλά με προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή; Έχω ζητήσει από αρκετές ερωτήσεις σε μία θέση ή θα πρέπει να ψάχνω σε κάποια από τα μυστήρια αβαρής το νόημα της ζωής και σε όλα και αυτός; Θα επρόκειτο για την εγκατάσταση νέων οδηγών, αλλά το Μάλλον Θα πάμε θερίζω το χόρτο και να οικοδομήσουμε ένα νέο όριο για την πίσω πόρτα μου ενώ περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Αυτά είναι τα WHQL υπέγραψε οδηγών και θα συνεργαστεί καλά με Vista64. Drivercleaner δεν είναι πραγματικά αναγκαία, ακόμη και την εγκατάσταση τους στην κορυφαία έργα πρόστιμο, αλλά απεγκαταστήσετε παλαιά πρώτη μόνο και μόνο για να είναι ασφαλής. \ Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για να κατεβάσετε _not_ τους - ακόμη και αν τα πράγματα ήταν PhysX μείνει σας (απίθανο, θα είχε πολύ μικρή επίδραση εδώ), μπορείτε να την απενεργοποιήσετε μόνο στον πίνακα ελέγχου. Επίσης, καθορίζει μια σειρά από θέματα όπως η app νέους οδηγούς πάντα το κάνει μπορεί να είναι επωφελής για άλλα πράγματα επίσης.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, έχω περιμένει ανυπόμονος γι 'αυτό προχώρησε και έκανε anyways (λειτουργεί μεγάλη, ευχαριστίες για τα κεφάλια των οδηγών σχετικά με τη), αλλά ότι με φέρνει σε ένα άλλο ζευγάρι των ερωτήσεων. 1.) Πως μου (παλιά) οι οδηγοί που εργάζονται μόνο έξοχος υπέρ μου OLD παιχνίδια (STALKER, COD4 κ.λπ.) μέχρι τη νέα οδηγοί βγαίνουν και στη συνέχεια όλα τα πράγματα από μια ξαφνική έναρξη συντρίβεται και τα παράθυρα πρέπει να κλείσουν διότι μου οδηγούς έτσι 't εργασίας ect ....... My παιχνίδια δεν γνωρίζουν nVidia κυκλοφόρησε νέους οδηγούς. 2.) Άφησα ένα MS τηλεφωνικής τεχνολογίας "να αναλάβει τον έλεγχο" του υπολογιστή μου αμέσως μετά μου έφτιαξαν όταν ήμουν ακόμα προβλήματα και θα αλλάξει μια ρύθμιση που ας Vista αυτόματα "βρουν" οι οδηγοί κατά την επανεκκίνηση κάθε φορά που προσπαθώ να εγκαταστήσω τα νέα , αν είναι για το GFX, ήχου, ή MOBO. Δεδομένου ότι είναι σύνηθες για την πρώτη εγκατάσταση του οδηγού για να καταργήσετε την εγκατάσταση του τρέχοντος οδηγούς στη συνέχεια, επανεκκινήστε πριν από την εγκατάσταση του νέου οδηγούς, αυτό αποτελεί πρόβλημα. ΧΩΡΙΣ FAIL, μετά την επανεκκίνηση, το καταραμένο Vista ξεκινά την εγκατάσταση των οδηγών OLD πριν μπορώ να κάνω τίποτα γι 'αυτό και δεν μπορώ να το σταματήσουν. Πώς θα σταματήσει αυτό; Αν διαγράψετε το παλιό αρχείο προγράμματος οδήγησης, τότε εγκαθιστά Vista είναι προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης από το 2007 ή όποτε ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Είναι αρκετά ενοχλητικό και αν θα μπορούσε να έχει πέντε λεπτά σωματικής, πρόσωπο με πρόσωπο του χρόνου, με τα δικά μου "αδερφός" από την Ινδία, "Peter", οι οποίοι και έκαψαν εκποιημένες υπολογιστή μου από το MS υποστήριξη γραφείο μου εγγυηθεί ότι δεν θα το κάνουμε σε κανέναν άλλο ΧΩΡΙΣ ζητώντας άδεια lol, χωρίς όμως να έχει εκείνη τη στιγμή, είμαι ακόμη hosed. Ι τελικά αγώνα γύρω από το πρόβλημα, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολη, δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο δύο φορές στη σειρά, και παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι θα έπρεπε. |
|
| |||
| |||
| 1. Οι εργασίες θα πρέπει προστίμου. COD4 λειτουργεί πολύ καλά εδώ, αν δεν _better_ μετά την οδηγούς. Δεν είστε σίγουροι σχετικά με STALKER. Αν δεν είστε εργασίας, ονομαστική τους πίσω. Θα μπορούσε να είναι το παρακάτω πρόβλημα, όμως. 2. Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Είναι εγκαθιστούν αυτόματα τους; Δεν διαλόγου ή τίποτα; Θα πρέπει να χρησιμοποιεί την εποχουμένως "βασικού" οδηγούς αλλά αν είναι λάθος αυτά κατέβασμα από το δικτυακό αυτό είναι κακό. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσει, αλλά δεν ξέρω πώς Vista κάνει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε mis-κατανοητή ερώτηση 1. Οι νέοι οδηγοί εργάζονται μεγάλη, ήταν οι οδηγοί που ξεκίνησαν OLD crapping το κρεβάτι. Η ερώτησή μου ήταν, το πώς έρχονται τα παλιά προγράμματα οδήγησης μεγάλο έργο μέχρι ΝΕΑ οδηγοί βγαίνουν, και τότε ξαφνικά το OLD οδηγοί που εργάζονται κλείσετε μια φορά το νέο οδηγοί είναι έξω; |
|
| |||
| |||
| Ω, συγγνώμη. I dunno, επαναφόρτωση οδηγοί δεν θα προκαλέσει τυχόν αλλαγές είτε στην κάρτα γραφικών την λειτουργικότητα ή το παιχνίδι. Διαδοχικές έμπλαστρα μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο πιο ασταθής, αλλά και από μεγάλες εταιρείες λογισμικού δεν θέλουν να αποξενώσουμε τεμπέλης χρήστες που δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη. Επομένως, γιατί κάτι τέτοιο θα πρέπει να απαντούν ριζών μου. Αλλά τουλάχιστον τα νέα εργάζονται: p