manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Fizika za svakoga! (nVidia 177,83)

Reply

Thread Tools
Old 12 kol 2008, 06:52
Donatorska Grupa

Default Fizika za svakoga! (nVidia 177,83)

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

Također uključena, a za tonu Awesome stuff: UT3 addon, pune igre i obilje od tech demonstracije. Također, novi FAH klijent CUDA i CUDA video transcoder suđenja (koja izgleda lagano otečen, ali iznenađujuće, pogotovo jer listama gotovo svaki uređaj ikad napravljena i da će vjerojatno biti lako pretvoriti sve)

To je certifiably Awesome. SVE 8XXX a kartice su podržane. To ne znači bolje stvari će se pokrenuti, samo izgledati bolje ako imate hardvera, pa ne očekujte masivni dobici u UT3 na vašem 8400GS.

Napomene:

Deinstalirati prethodnu nVidia driver! Instalirajte ovo poslije!
Ne pokušavajte izvoditi ništa bez PhysX software / driver instaliran!
"The Great Kulu" izgleda glup i fizika radi samo na GTX280 tako preskočiti to!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 19 kol 2008, 10:04
Donatorska Grupa

Vi ste previše gladak Carbon, postavljanje pomoć nit za mene prije nego sam čak i znao sam da je potrebno. Ali vi postavljati više pitanja ......

JA pravedan preuzeli 177,79 vozač kao moj vid kartice su u zadnje sranje krevet (2 9800GX2 je u SLI načinu rada). U mjestu je i dalje Nvidia davanje mene t
on 175,19 drivera za download, ali sam našao 177,79 vozača na EVGA mjestu. Pa evo mojih pitanja:

Što su PhysX software / drivere? Da li već imate ih sa sadašnjim vozačima (175,19)? The techie na EVGA predložen JA trčanje čistač Driver prije instaliranja 177,79. Jeste li upoznati s programom? Našao sam ga ovdje: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Je li to siguran dokaz idiot program koji bi trebao pokrenuti sam prvi?

Također bih trebao uzdržati od 177,79 vozača i skočiti ravno u 177,83 drivere koje ste povezani? Jesu li beta drivere? Potpisali su oni? JA trčanje Vista64 i ne igraju dobro nepotpisan drivere? Pitao sam dosta pitanja u jedan post ili trebam neki prekapati u nemjerljiv otajstava smisao života i sve što je u njoj kao i?

Sam bio idući u uvesti koga u nove drivere ali ja ću računati ići kositi travu i izgraditi novu prag za moj povratak vrata dok čekaju odgovor. Hvala.
Old 20 kol 2008, 10:31
Donatorska Grupa

To su potpisali WHQL drivere i radit će s Vista64 fino. Drivercleaner zapravo i nije potrebno, čak i instalirate ih na vrhu utvrde prekid, ali deinstalirati stare one prvi samo da bude sigurna. \

JA dont 'misliti ima' razlog _not_ za download - čak i ako je trom PhysX stvari vas (malo vjerojatno, da je imala vrlo malo učinka ovdje), mogli biste ga isključili upravo na upravljačkoj ploči. Oni također riješili niz pitanja kao što su app novi vozači uvijek učiniti tako da bi mogli biti od koristi za druge stvari kao dobro.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 20 kol 2008, 16:45
Donatorska Grupa

Hvala, dobio sam nestrpljiv čekajući tako sam otišao naprijed i učini ga anyways (radi odlično, hvala za jedan dan prednje jedro gore na drivere), ali to me dovodi do drugog par pitanja.

1.) Kako doći moj (stari) vozači rade samo breskvast voljeti moj stari igre (Stalker, COD4 itd.) dok se novi vozači izaći, a zatim isključite sve stvari početi nagli pad sustava i prozori je zatvorena jer je moj vozača aren ne rade itd. ....... Moj igre ne znam nVidia je izdao nove drivere.

2.) Pustim MS Helpline tech "kontrolirati" moje računalo ubrzo nakon što sam ga sagradili kad sam bio dalje imate problema i on je promijenio neka postavka da je Vista automatski "pronaći" vozači na ponovno pokrenuti svaki put kad pokušam instalirati nove , da li je za GFX, Zvuk, ili MOBO. Budući da je uobičajena za instalaciju čarobnjak najprije deinstalirati trenutnu vozača onda ponovno podizanje sustava prije instaliranja novih drivera, to predstavlja problem. Nepogrešivo, nakon ponovno podizanje sustava, i osuditi Vista pokrene instalacija drivera STARO prije ne mogu učiniti ništa o tome i ne mogu zaustaviti. Kako prestati ovo? Ako sam izbrisati stari driver datoteku, a zatim ga instalira Vista zadanu vozača od 2007 ili kad god je završio program. To je prilicno dosadnih i ako ja mogu imati pet minuta fizičke, licem u lice vremena, sa svojim "bratom" iz Indije, "Petra", koji prosječen i spalio moj računalo sa svoga MS support desk ja ne jamči da će to učiniti bilo kome drugdje bez dozvole tražeći lol, ali nedostaje ono vrijeme, ja sam još uvijek hosed. I na kraju borba oko tog problema, ali to nikada nije lako, ne funkcionira na isti način dva puta za redom, a traje mnogo više vremena nego što bi trebala.
Old 21 kol 2008, 15:53
Donatorska Grupa

1. Oni bi trebali raditi u redu. COD4 radi iznimno dobro ovdje, ako ne i _better_ iza vozača. Niste sigurni o Stalker. Ako oni ne rade, uvaljati ih natrag. Mogao biti problem iako je u nastavku.

2. Imam nijedan ideja stvarno. Ona automatski instalira njima? Nema dijaloga ili ništa? Trebalo bi iskoristiti svoje onboard "osnovne" vozača, ali ako je ona u krivu oni preuzimanja s web to je loše. JA priželjkivanje JA mogao pomoći, ali ja ne znam kako to Vidik.
Old 21 kol 2008, 17:30
Donatorska Grupa

Vi pogrešno razumio pitanje 1. The New vozači rade na velikoga, u njemu je STARO vozača koji je započeo sranje postelju. Moje pitanje je, kako dolaze stari driveri rade veliki do NOVO vozači izaći, a zatim sve nagli Stari driveri prestati radni jednom novi driveri su out?
Old 21 kol 2008, 18:57
Donatorska Grupa

Oh, ispričavam se. I dunno, pretovar vozači neće uzrokovati nikakve promjene ni u grafičkom karticom na funkcionalnost ili u igri. Sukcesivan zakrpe mogu napraviti stvari malo više nestabilna, ali i velike softverske kompanije ne žele odvraćati lijeni korisnici koji još nisu ažurirani. Pa zašto bi to bilo mjestimičan stumps mene. Ali barem novima radi: p
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? CodeFreakC Graphics Cards & Monitors 0 25. studeni 2008 01:42
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitors 3 29. prosinac 2007 18:15
NVidia driveri Pomoć Jake2392 Graphics Cards & Monitors 2 13. Ruj 2007 10:27
V ATI Nvidia alex Graphics Cards & Monitors 1 10. kolovoz 2007 12:34
Nvidia ili ATI Ruben General Hardware Chat 1 23. listopad 2006 02:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.