kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Fizika mindenkinek! (nVidia 177,83)

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 12 2008, 06:52
Donor Group

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

Szintén ide, egy csomó klassz dolgot: UT3 addon, a teljes játék, és egy tömkelegét tech demókat. Az új FAH Cuda ügyfél és a Cuda videó transcoder vizsgálat (amely olyan enyhén duzzadt, de csodálatos, különösen azért, mert szinte minden eszköz listák valaha, és lesz könnyű konvertálni mindent)

Ez certifiably awesome. MINDEN 8XXX és akár CARDS támogatott. Ez nem jelenti a dolgok majd jobb, csak jobban néz ki, ha a hardver, ezért nem várnak tömeges hozadékokat UT3 meg 8400GS.

Megjegyzés:

Uninstall előző nVidia driver! A telepítés után egy!
Ne próbálja meg futtatni semmit nélkül PhysX szoftver / driver telepítése!
"A Nagy Kulu" néz ki, buta és a fizika csak a GTX280 úgy skip it!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Augusztus 19 2008, 10:04
Donor Group

Ön nagyon ravasz Carbon, kiplakátolás egy szál segít nekem, mielőtt még tudtam, hogy szükség van. De ha több kérdést vet ......

Én csak a letöltött 177,79 vezető my vid kártyák már crapping az ágy mostanában (2 9800GX2 van SLI módban). Az Nvidia helyén van, hogy nekem nem
akkor 175,19 járművezetők letölteni, de megtaláltam a 177,79 vezetők az EVGA oldalon. Tehát itt vannak a kérdések:

Milyen PhysX szoftver / drivers? Ha már van nekik a jelenlegi vezetők (175,19)? A techie az EVGA javasolta I run Driver sweeper telepítése előtt a 177,79. Ismeri a program? Én találtam meg itt: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Ez egy biztonságos idióta program bizonyítja, hogy futnia kell először?

Azt is meg kell mondania a 177,79 vezetők és ugorj egyenesen a 177,83 vezetők, hogy kapcsolódik? Ezek béta vezetők? Azok aláírt? Én vezetem Vista64 és nem játszanak jól unsigned vezetők? Hát elég kérdések kérdezte az egyik, vagy postai úton kell ásni néhány a kiszámíthatatlan rejtelmeit az élet értelme, és mindent meg is?

Azt akartam telepíteni az új gépjárművezetők, de azt hiszem elmegyek lenyír a fű, és egy új küszöbérték a hátamon ajtót, amíg várom a választ. Köszönöm.
Old Augusztus 20 2008, 10:31
Donor Group

Ezek WHQL aláírt illesztőprogramok és jól működik a Vista64. Drivercleaner valójában nincs szükség, még a telepítés őket top szerkezet finom, de uninstall régi először csak a biztonság kedvéért. \

Nem hiszem, hogy van egy ok _not_ letölteni őket - akkor is, ha a PhysX dolog volt lemaradt you (nem valószínű, hogy nagyon csekély hatása itt), akkor csak kapcsolja ki a Control Panel. Azt is rögzíti a száma kb kérdésekben, mint az új vezetők mindig így is hasznosak lehetnek más dolgok is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Augusztus 20 2008, 16:45
Donor Group

Köszönöm, én türelmetlen várakozás úgy mentem előre, és tette anyways (ez szerkezet nagy, köszönet a fejeket fel a vezetők), hanem hogy hozza meg a másik két kérdés.

1.) Miért az én (régi) a járművezetők munkaidő csak hamvas vágynak a régi játékok (STALKER, cod4 ect), amíg az új vezetők jönnek, és akkor minden le hirtelen a dolgok kezdetét, és a Windows összeomlik, hogy állítsa le, mert a járművezetők aren Nem működik stb ....... Játékaim nem tudom nVidia kiadott új vezetők.

2). Hagytam egy MS segélyvonala tech "venni" az én számítógép nem sokkal azután, Most, amikor én még mindig probléma, és megváltoztatta a beállításokat, hogy a Let's Vista automatikusan "megtalálják" mozdonyvezetők újraindítás után, amikor megpróbálom telepíteni az új , függetlenül attól, hogy a Gfx, Hangfájl vagy MOBO. Mivel megszokott, hogy a telepítés varázsló először távolítsa el a jelenlegi vezetők újraindít telepítése előtt az új gépjárművezetők, ez a probléma. Késedelem nélkül, az újraindítás, azt a rohadt Vista elindul a telepítés a RÉGI vezetők előtt tudok csinálni semmit, és nem tudom megállítani. Hogyan tudom megállítani ezt? Ha töröljük a régi vezérlő fájlt, majd Vista telepíti alapértelmezett sofőrök 2007-től, vagy akkor, amikor befejezték a programot. Ez elég idegesítő, és ha tudtam volna öt perc alatt a fizikai, szemtől szembe, azzal én "testvére" az Indiából származó, "Peter", akik húzni, és leégett a számítógépet a saját tagállam támogatja íróasztal garantálom nem akart csinálni senkinek mást nem kérnek engedélyt lol, de hiányzik az idő, én még mindig hosed. Én végül harc körül a problémát, de ez nem könnyű, nem dolgozik ugyanúgy kétszer egymás után, és sokkal több időt, mint amennyit kellene.
Old Augusztus 21 2008, 15:53
Donor Group

1. Meg kell jól működik. Cod4 nagyon jól működik itt, ha nem _better_ után a vezetők. Nem biztos STALKER. Ha most nem működik, roll vissza. Lehet, hogy az alábbi probléma van.

2. Én tényleg nem tudom. Ez automatikusan telepíti őket? Nem párbeszédpaneleken, vagy ilyesmi? Meg kell használni a fedélzeten "alap", de a járművezetők, ha letölti a rossz is a weben, hogy ez egy rossz dolog. Bár tudnék segíteni, de nem tudom, hogyan Vista csinálja.
Old Augusztus 21 2008, 17:30
Donor Group

Azt ami érthető az 1. kérdést. Az új meghajtók dolgoznak nagy volt, hogy a járművezetők RÉGI kezdődött crapping az ágyban. A kérdésem az volt, hogy hogy a régi vezetők munkájának nagy amíg új meghajtók kijönni, majd hirtelen kilép a RÉGI járművezetők munkaidő miután az új vezetők már?
Old Augusztus 21 2008, 18:57
Donor Group

Ó, bocsánat. Nem tudom, újrarakodás vezetők nem okoznak semmilyen változtatást sem a grafikus kártya szolgáltatásait vagy a játékot. Az egymást követő javítások is, hogy a dolgok egy kicsit bizonytalan, de a szoftver és a nagy cégek nem akarnak idegenítheti lusta felhasználók, akik még nem frissítették. Akkor miért ez előforduló fatuskó nekem. De legalább az újak is dolgozik: P
Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nvidia Control Panel gyûlöl Nvidia kártya? CodeFreakC Grafikus kártyák és monitorok 0 25. november 2008 01:42
Nvidia FX 5700 LE mastaof420 Grafikus kártyák és monitorok 5 7. február 2008 18:00
Ati vs nvidia deeajz Grafikus kártyák és monitorok 3 29. december 2007 18:15
ATI kontra Nvidia alex Grafikus kártyák és monitorok 1 10. augusztus 2007 12:34
Nvidia és az ATI Reuben Általános fémáru Chat 1 23. október 2006 02:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.