פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

פיסיקה לכולם! (nvidia 177.83)

Reply

שרשרת כלים
Old אוגוסט 12 2008, 06:52
קבוצת תורמים

Default פיסיקה לכולם! (nvidia 177.83)

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

כמו כן נכלל, עם טונה של דברים אדיר: UT3 addon, משחק מלא, לבין מספר עצום של הדגמות טק. כמו כן, לקוח חדש FAH CUDA ו CUDA וידאו transcoder המשפט (אשר נראית מעט bloated אבל מדהים, במיוחד משום שהוא כמעט כל התקן רשימות אי פעם עשה ואת סביר להניח כי יהיה קל להמיר את הכל)

זהו certifiably ענק. כולם 8XXX ומעלה כרטיסי נתמכים. אין זה אומר דברים יפעלו טוב יותר, פשוט נראה יותר טוב אם יש לך את החומרה, ולכן אין לצפות מסיבי יחוור ב UT3 על 8400GS.

הערות:

הסר את התקנת מנהל ההתקן הקודם nvidia! התקן זה אחד אחר!
אל תנסה להפעיל כלום בלי PhysX תוכנה / הנהג מותקן!
"הגדול Kulu" נראה טיפש ואת פיזיקה עובדת רק על GTX280 לדלג אותו כל כך!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 19 אוגוסט 2008, 10:04
קבוצת תורמים

אתה יותר מדי חלקלק Carbon, פרסום פתיל לעזור לי לפני שאני אפילו ידעתי שאני צריך את זה. אבל לך עוד שאלות פוזה ......

אני פשוט להוריד את הנהג 177,79 שלי vid כרטיסים כבר crapping המיטה לאחרונה (2 9800GX2 ב-SLI של מצב). Nvidia את האתר עדיין לא נותן לי
הוא 175,19 הנהגים להוריד אבל אני מצאתי את 177,79 נהגים על EVGA האתר. אז הנה השאלות שלי:

מה PhysX תוכנות / מנהלי התקנים? האם כבר יש להם את מנהלי ההתקן הנוכחיים (175.19)? The techie ב EVGA הציע לי להפעיל את מנהל ההתקן Sweeper לפני התקנת 177,79. האם אתה מכיר את התוכנית? מצאתי את זה כאן: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

האם זה בטוח אידיוט הוכחה כי התוכנית הראשונה אני צריך לרוץ?

כמו כן אני צריך לוותר על 177,79 נהגים ו לקפוץ ישר לתוך 177,83 הנהגים כי אתה מקושר? האם הם נהגים Beta? האם הם חתמו? אני מפעיל Vista64 וזה לא טוב לשחק עם unsigned נהגים? האם שאלתי מספיק שאלות רשומה אחת או שאני צריך לחקור קצת לתוך imponderable mysteries של משמעות החיים ואת כל זה גם?

אני הולך להתקין את מנהלי ההתקן החדש אבל לחשוב שאני יהיה לעבור את הדשא לכסוח ולבנות חדשה על סף דלת הכניסה האחורית שלי בזמן שאני לחכות את התשובה. תודה.
Old 20 אוגוסט 2008, 10:31
קבוצת תורמים

אלה חתמה WHQL נהגים ויעבדו עם Vista64 בסדר. Drivercleaner הוא לא באמת נחוץ, גם להתקין אותם על גבי עובד בסדר גמור, אבל אלו להסיר את ההתקנה הישנה תחילה, רק כדי להיות בטוח. \

אני לא חושב שיש סיבה _not_ להוריד אותם - גם אם הדברים PhysX היה לך השהיה (לא סביר, זה היה מעט מאוד השפעה כאן), אתה יכול פשוט לבטל אותה בלוח הבקרה. הם גם לתקן מספר בעיות כמו App החדש הנהגים תמיד לעשות זאת הם עשויים להועיל דברים אחרים גם כן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 20 אוגוסט 2008, 16:45
קבוצת תורמים

תודה, יש לי סבלנות, אני מחכה כל כך הלך מוזמנים עשה את זה בכל מקרה (זה עובד נהדר, תודה על הראש למעלה על נהגים), אבל זה מביא לי עוד כמה שאלות.

1.) איך שלי (הישן) נהגים פועלים רק peachy להוט אחרי הישן שלי משחקים (STALKER, COD4 ect) עד החדש הנהגים יצא ולאחר מכן את כל הדברים מתחילים פתאומי crashing והחלונות יש לכבות את הנהגים כי aren לא עובד ect ....... המשחקים שלי לא יודע nvidia פרסמה נהגים חדשים.

2.) נתתי של MS helpline Tech "להשתלט" על המחשב שלי, אני מיד לאחר שנבנו זה כשהייתי עדיין נתקל בבעיות והוא שינה הגדרה כי הבה Vista אוטומטית "למצוא" נהגים עם אתחול מחדש בכל פעם שאני מנסה להתקין את חדשים , בין אם הוא מיועד GFX, סאונד, או MOBO. מאז היא הרגילה עבור להתקין את האשף כדי להסיר את הראשון הנוכחית נהגים אז אתחול מחדש לפני התקנת מנהלי ההתקן החדש, זה מציג בעיה. בכל מקרה, עם אתחול מחדש, את התקנת Vista מופעל לעזאזל הישנה נהגים לפני שאני יכול לעשות שום דבר על זה ואני לא יכול לעצור אותו. כיצד אוכל להפסיק את זה? אם אני מוחק את הקבצים הישנים הנהג, אז זה מתקין Vista ברירת המחדל של נהגים מ 2007 או בכל פעם שהם סיימו את התוכנית. זה די מעצבן, אם הייתי יכול חמש דקות פיזי, פנים אל פנים פעם, עם "אחיו" מישראל, "פיטר" ואת מי מופחת שרפו את המחשב שלי מ-MS שלו תמיכה השולחן אני מבטיח שהוא לא יעשה את זה לאף אחד אחר מבלי לשאול רשות LOL, אבל נטול זמן זה, אני עדיין hosed. אני בסופו של דבר לריב סביב בעיה, אבל זה לא קל, אף פעם לא פועל באותה דרך פעמיים ברציפות, ולוקח הרבה יותר זמן ממה שהוא צריך.
Old 21 אוגוסט 2008, 15:53
קבוצת תורמים

1. הם צריכים לעבוד בסדר. COD4 עובד טוב מאוד כאן, אם לא _better_ אחרי נהגים. לא בטוח לגבי STALKER. אם הם אינם עובדים, לדרדר אותם בחזרה. יכול להיות בעיה אם כי בהמשך.

2. אני באמת לא יודע. היא אוטומטית מתקינה אותם? Dialogs או לא כלום? את זה צריך להשתמש onboard "בסיסי" נהגים אבל אם זה לא נכון להוריד את אלה מהאינטרנט זה דבר רע. הלוואי שיכולתי לעזור אבל אני לא יודע איך עושים את זה Vista.
Old 21 אוגוסט 2008, 17:30
קבוצת תורמים

אתה רע מובן שאלה 1. The New נהגים עובדים נהדר, זאת היתה הישנה נהגים כי החל crapping המיטה. השאלה שלי היא, איך את מנהלי ההתקנים הישנים עובדים נהדר עד שדח הנהגים יצא, ואז פתאום הישנה נהגים צא לעבוד לאחר שדחה את מנהלי ההתקנים?
Old 21 אוגוסט 2008, 18:57
קבוצת תורמים

אה, סליחה. אני dunno, טוען מנהלי התקנים לא תגרום כל השינויים או את כרטיס המסך או את הפונקציונליות של המשחק. תיקון תכוף עלול לגרום לדברים קצת יותר יציבה, אבל בדרך כלל חברות תוכנה לא רוצה alienate להעצל למשתמשים שלא עודכנו עדיין. אז למה שזה לא יהיה התרחשות stumps אותי. אבל לפחות הם עובדים חדשים: P
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Nvidia לוח הבקרה שונאת Nvidia כרטיס?? CodeFreakC כרטיסי מסך & Monitors 0 ה -25 בחודש נובמבר 2008 01:42
ATI vs Nvidia deeajz כרטיסי מסך & Monitors 3 29 דצמבר 2007 18:15
Nvidia Drivers עזרה Jake2392 כרטיסי מסך & Monitors 2 13 ספטמבר 2007 10:27
ATI Nvidia V אלכס כרטיסי מסך & Monitors 1 -10 אוגוסט 2007 12:34
Nvidia או ATI ראובן כללי חומרה צ 'אט 1 23 אוקטובר 2006 02:10
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.