![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp Taip pat įtrauktos į Awesome stuff ton: UT3 addon, pilnas žaidimas, ir daugybė tech demo. Be to, naujai CUDA FAH kliento ir CUDA vaizdo transkoder tyrimo (kuris atrodo šiek pasipūtęs, bet nuostabus, ypač todėl, kad ją nurodyti beveik kiekvienas prietaisas, kada nors ir tikėtina, bus lengva paversti viską) Tai certifiably awesome. VISI 8xxx IR UP CARDS are supported. Tai nereiškia, ką veiks geriau, tik atrodo geriau, jeigu jūs turite įrangą, todėl nereikia tikėtis didelio pelno ir UT3 ant 8400GS. Pastabos: Pašalinti Ankstesnis nVidia Driver! Įdiekite šį vieną po to! Negalima bandyti paleisti ką nors be PhysX Software / tvarkyklė įdiegta! "Didžioji Kulu" atrodo kvailas ir fizika veikia tik GTX280 taip Skip to!
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jūs esate per daug gudrus Carbon parašėte padėti siūlai man kol aš dar žinojo, kad man reikia jo. Bet jūs kelia daugiau klausimų ...... Aš ką tik atsisiųstų 177,79 vairuotojo kaip mano vid kortelės buvo crapping lova pastaruoju metu (2 9800GX2's SLI režimu). Nvidia svetainė vis dar duoti man T jis 175,19 vairuotojų atsisiųsti, bet aš rasiu 177,79 vairuotojams EVGA svetainėje. Taigi čia yra mano klausimus: Kokie PhysX įranga / drivers? Jei aš jau juos tvarkykles (175,19)? Ne EVGA techniką pasiūlė paleisti Driver Sweeper prieš įdiegiant 177,79. Ar esate susipažinę su programa? Radau čia: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ Ar tai saugus idiotas įrodymas programa, kad man reikia paleisti pirmiausia? Taip pat reikėtų atsisakyti 177,79 vairuotojams ir Peršokti tiesiai į 177,83 vairuotojams, kad jūs susiję? Ar jie beta tvarkykles? Ar jie pasirašė? Paleisti Vista64 ir ji nėra gerai vaidina su nepasirašytas tvarkykles? Aš pakankamai užduodami klausimai vieno posto arba turiu knaisiotis kai į besvoris paslapčių gyvenimą ir viską, ką jis reiškia, kaip gerai? Aš ketinate įdiegti naujas tvarkykles, bet aš skaitytis I'll go pjauti žolę ir statyti naują ribą Mano užpakalines duris, o aš laukia jūsų atsakymo. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Šie pasirašytą WHQL tvarkyklės ir veiks gerai su Vista64. Drivercleaner yra tikrai būtina, net ir diegiant juos ant viršaus veikia puikiai, bet pašalinti senų pirmasis tik būti saugus. \ I don't think there's priežasties _not_ parsisiųsti juos - net jei PhysX Daiktai buvo atsilikimo jums (mažai tikėtina, tai turėjo labai mažai įtakos čia), galite tiesiog išjungti šią funkciją valdymo skydelyje. Jie taip pat nustato į APP klausimų, kaip nauja vairuotojų skaičius visada tai daryti jie gali būti naudinga kitų dalykų taip pat.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ačiū, aš nekantrus laukimas, kad aš į priekį ir tai padarė anyways (ji puikiai veikia, ačiū už galvų ant vairuotojams), bet tai iškelia mane į kitą porą klausimų. 1.) Kodėl mano (sena versija) vairuotojų darbo tiesiog nuostabus mėgstu mano senas žaidimai (STALKER, CoD4 ir tt), kol naujas tvarkykles išeiti ir tada visi staiga prie ko pradėti genda ir langai turi būti uždaryti, nes mano vairuotojai Aren "t dirbti EBS ....... Mano žaidimai nežinote nVidia išleido naujas tvarkykles. 2.) Leidau MS linija Tech "Take Control" mano kompiuteris tuoj po to, kai aš pastatė aš vis dar kyla problemų, jis pasikeitė parametrą, let's Vista "automatiškai" Ieškoti "vairuotojams nuo perkrovimo, kai bandau įdiegti naujus , ar tai dėl GFX, garso arba MOBO. Kadangi tai yra įprasta diegimo vedlį, kuris pirmiausia pašalinti esamą tvarkykles tada perkraukite prieš diegiant naujas tvarkykles, tai kelia problemų. Tikrai, po perkrovimo, damn Vista pradeda diegti OLD mašinistams prieš pradedant galiu ką nors apie tai ir aš negaliu sustoti. Kaip sustabdyti tai? If I ¹ trinti senus vairuotojo byla, po to Vista "įdiegia pagal nutylėjimą vairuotojams nuo 2007 m. arba, kai jie baigė programą. Tai gana erzina ir jei aš galėčiau turėti penkias minutes fizinės, akis į akį metu su mano "brolis" iš Indijos, "Petras", kurie sumažino ir sudegino kompiuterį nuo savo valstybių narių paramos parą aš garantuoti jis negali daryti bet kam dar neklausiant leidimo lol, bet trūksta to laiko, aš vis dar modes. Aš galų gale kova apie problemą, bet tai nėra lengva, niekada darbai taip pat du kartus iš eilės, ir užtrunka daugiau laiko, nei reikėtų. |
|
| |||
| |||
| 1. Jie turėtų dirbti baudą. CoD4 veikia labai gerai čia, jei ne _better_ po vairuotojai. Nežinote apie STALKER ". Jei jie neveikia, Roll juos atgal. Galėtų būti mažesnė problema nors. 2. I really have no idea. Jis automatiškai įdiegia juos? Ne dialogo ar kas? Ji turėtų naudoti savo laive "pagrindinės" tvarkykles, bet jei ji neteisinga tie atsisiųsti iš interneto, kad tai yra bloga. Norėčiau galėtų padėti, bet nežinau, kaip Vista ji.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Jūs neteisingai suprantamas klausimas 1. NAUJAS vairuotojai dirba puikiai, jis buvo senas tvarkykles pradėjo crapping lova. Mano klausimas buvo, kaip ateina senas vairuotojai puikiai veikia iki naujų tvarkyklių come out, ir tada visi staiga sena vairuotojų nustoti dirbti, kai naujas tvarkykles iš kitų? |
|
| |||
| |||
| Oh, sorry. I dunno, perkrovimą vairuotojams nesukels jokių pakeitimų nei grafika kortelės funkcionalumą ar žaidimą. Paeiliui pleistrai gali padaryti ką šiek tiek daugiau nestabili, bet ir didelių programinės įrangos kompanijos nenori nusavinti tingus vartotojams, kurie dar nėra atnaujinama. Taigi, kodėl tai turėtų būti pasitaikančių kelmai mane. Bet bent naujus dirba: P
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Lapkritis 25, 2008 01:42 |
| ATI vs NVIDIA | deeajz | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 29 gruodis 2007 18:15 |
| NVidia Pagalba | Jake2392 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 13 rugsėjis 2007 10:27 |
| ATI prieš NVIDIA | Alex | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Rugpjūtis 10, 2007 12:34 |
| NVIDIA ar ATI | Reuben | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2006 02:10 |
| Temos įrankiai | |
| |