mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Fizika visiem! (nVidia 177,83)

Reply

Thread Tools
Old Augusts 12, 2008, 06:52
Donors Group

Default Fizika visiem! (nVidia 177,83)

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

Iekļautas arī tonnu awesome Mājai: UT3 addon, pilna spēle, un neskaitāmas tech demo. Arī jaunā FAH CUDA klientu un CUDA video transcoder pētījumā (kurš izskatās nedaudz uzpampis bet pārsteidzošs, jo īpaši, jo tajā minētas gandrīz visas ierīces kādreiz veikti un, iespējams, ir viegli pārvērst visu)

Tas ir certifiably awesome. ALL 8XXX un līdz CARDS tiek atbalstītas. Tas nenozīmē lietas darbosies labāk, paskatieties labāk, ja jums ir datortehnikas, tāpēc nav gaidīt milzīgu peļņu UT3 jūsu 8400GS.

Piezīmes:

Atinstalēt iepriekšējo nVidia vadītāja! Instalējiet šo vienu Vēlāk!
Nemēģiniet palaist kaut ko, bez PhysX software / draiveris uzstādīts!
"Lielā Kulu" izskatās muļķīgi un fizikas darbojas tikai GTX280 tik skip to!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Augusts 19, 2008, 10:04
Donors Group

Jums ir pārāk slidens Carbon, norīkošanu palīdzēt pavediens man pirms es pat zināju, ka man tā bija nepieciešama. Bet jūs uzdot vairāk jautājumu ......

Es tikai lejupielādēt 177,79 vadītājs kā mans vid kartes ir crapping gultas pēdējā laikā (2 9800GX2's in SLI režīmā). Nvidia vieta joprojām dod man t
viņš 175,19 draiveri lejupielādei, taču es atklāju 177,79 vadītāju EVGA vietā. Tātad, šeit ir manas jautājumiem:

Kādas ir PhysX programmatūras / draiveru? Man jau tās ar pašreizējiem vadītājiem (175,19)? Pie EVGA techie ieteica palaist Driver Sweeper pirms instalēšanas 177,79. Vai Jūs esat iepazinušies ar programmu? Es atklāju to šeit: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Tas ir drošs idiots pierādījums programma, ka es būtu palaist vispirms?

Arī man vajadzētu atteikties 177,79 vadītāju un lekt taisni 177,83 draiverus, tu saistīts? Vai tie ir beta draiveri? Vai tie ir parakstīti? Palaist Vista64 un tai nav spēlēt arī ar neparakstītu draiveri? Vai es jautāju pietiekami daudz jautājumu vienā pastu vai man rakņāties dažas vērā nesverams mistērijas dzīves jēga un viss arī to?

I gatavojas uzstādīt jaunu vadītāju, bet es izrēķināties I'll go pļaut zāli un būvēt jaunu slieksni manā sētas durvīm, kamēr es sagaidītu savu atbildi. Pateicība.
Old Augusts 20, 2008, 10:31
Donors Group

Tie ir WHQL parakstīti vadītājiem un strādās soda ar Vista64. Drivercleaner nav īsti nepieciešams, pat uzstādot to uz augšu works fine, bet atinstalēt vecās vispirms tikai, lai būtu droši. \

Es nedomāju, ka ir iemesls _not_ lejupielādēt viņiem - pat ja PhysX stuff bija apšuvums jums (maz ticams, tas bija ļoti neliela ietekme šeit), jūs varētu vienkārši izslēgt to kontroles panelī. Tie arī nosaka vairākus app jautājumus kā jauniem transportlīdzekļu vadītājiem vienmēr to dara, tās varētu būt par labu citas lietas, kā arī.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Augusts 20, 2008, 16:45
Donors Group

Thanks, I got nepacietīgi gaida, lai es devos uz priekšu, un tā tas anyways (tas darbojas lieliski, pateicoties par galvu līdzi mašīnistiem), bet tas dod man vēl pāris jautājumi.

1.) Kāpēc mana (vecā versija) draiveri strādā tikai burvīgs labprāt mans vecais spēles (stalker, COD4 ect), kamēr jaunu šoferi, un tad visi pie pēkšņi lietas sākums crashing un logi ir jāslēdz jo mans vadītājiem Aren 't darba ect ....... Manas spēles nezinu nVidia ir izlaidusi jaunus draiverus.

2.) I let MS palīdzības līnija tech "kontrolēt" no mana datora drīz pēc I būvēts tā, kad es vēl joprojām ir problēmas, un viņš maina iestatījumu, let's Vista automātiski "atrast" vadītājiem pēc reboot, kad mēģinu uzstādīt jaunas , vai tas ir GFX, skaņu vai MOBO. Tā kā tas ir parasti, instalēt vedni, lai vispirms atinstalēt esošo draiveri tad pārstartējiet pirms instalēšanas jauniem vadītājiem, tas rada problēmas. BEZ FAIL pēc reboot, damn Vista sāk uzstādīt OLD draiveri pirms es varu darīt kaut ko par to un es nevaru apturēšanai. Kā es varu pārtraukt šo? Ja varu izdzēst veco vadītāja failu, tad Vista instalē to noklusējuma autovadītājiem no 2007 vai, ja tie pabeigti programmu. Tas ir diezgan kaitinošas un, ja es varētu būt piecas minūtes fiziskas, aci pret aci laikā, mans "brālis" no Indijas, "Peter", kas samazinājusi un nodedzināja manu datoru no viņa MS atbalsta nodaļu I garantija viņš nedrīkst to darīt nevienam vēl neprasot atļauju lol, bet pietrūkst, ka laikā, es esmu vēl jātulko. Es beidzot cīņa ap problēma, bet tas nekad nav viegli, nekad darbojas tāpat divas reizes pēc kārtas, un prasa daudz vairāk laika, nekā vajadzētu.
Old Augusts 21, 2008, 15:53
Donors Group

1. Tām būtu jāstrādā labi. COD4 strādā ļoti labi šeit, ja nav _better_ pēc draiverus. Nav pārliecināts par Stalker. Ja viņi nestrādā, roll tos atpakaļ. Varētu būt zem problēma though.

2. Man tiešām nav ideju. Tā automātiski instalē tos? Nav dialogs vai kaut ko? Tam jāizmanto tās borta "bāzes" vadītājiem, bet, ja tas ir lejupielādēt nepareizu tiem no interneta, ka ir slikti. Kaut es varētu palīdzēt, bet es nezinu, cik Vista tas.
Old Augusts 21, 2008, 17:30
Donors Group

Jūs nepareizi saprasts jautājumu 1. NEW draiveri strādā liels, tas bija veci draiveri, kas sākās crapping gultas. Mans jautājums bija, kā nonākt veco draiveri lieliski līdz jauniem vadītājiem, iznācis, un tad visi pēkšņi OLD vadītāju pamest darbu pēc jauniem vadītājiem ir out?
Old Augusts 21, 2008, 18:57
Donors Group

Oh, sorry. I dunno, iekraušana vadītājiem neradīs izmaiņas ne grafikas kartes funkcionalitāti vai spēli. Secīgas ielāpi var padarīt kaut nedaudz vairāk nestabila, bet ir pa lielu programmatūras uzņēmumi nevēlas atsavināt slinks lietotājiem, kuri nav atjaunota vēl. Tad kāpēc tas būtu noticis celmi mani. Bet vismaz jaunas strādā: p
Reply

Register

Bookmarks