rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Fizyka dla każdego! (nVidia 177,83)

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 sierpnia 2008, 06:52
Grupa dawcy

Default Fizyka dla każdego! (nVidia 177,83)

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

Również, tony awesome stuff: UT3 Addon, pełne gry, a także mnóstwo tech demo. Ponadto, nowe FAH CUDA klienta i CUDA wideo transkodera procesu (który wygląda trochę nadęty, ale niesamowite, zwłaszcza dlatego, że list prawie każde urządzenie kiedykolwiek zrobiono i prawdopodobnie będzie łatwo przeliczyć wszystko)

To jest certifiably awesome. WSZYSTKIE 8XXX I karty są obsługiwane. Nie oznacza to będzie działać lepiej, po prostu wyglądać lepiej, jeśli masz sprzęt, więc nie oczekiwać ogromny wzrost UT3 na swoim 8400GS.

Uwagi:

Odinstaluj poprzednich sterowników! Instalacja tego potem!
Nie próbuj uruchamiać niczego bez PhysX oprogramowanie / sterownik zainstalowany!
"The Great Kulu" wygląda niemych i fizyki działa tylko na GTX280 więc pominąć to!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 19. sierpnia 2008, 10:04
Grupa dawcy

Jesteś zbyt zręczny węgla, delegowania pomocy wątek dla mnie zanim jeszcze wiedziałem, że muszę go. Ale stanowić więcej pytań ......

I just pobrany 177,79 kierowcy jak my vid karty zostały crapping łóżku w ostatnim (2 9800GX2 jest w trybie SLI). Na stronie Nvidia wciąż dając mi t
On 175,19 sterowniki do pobrania, ale znalazłem 177,79 sterowników na stronie EVGA. Więc tutaj moje pytania:

Jakie oprogramowanie PhysX / sterowniki? Jeżeli mam już je z aktualnych sterowników (175,19)? W techie na EVGA sugeruje uruchomić Driver Sweeper przed zainstalowaniem 177,79. Czy znasz program? Znalazłem go tutaj: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Czy jest to bezpieczne idiot dowód, że program powinien być uruchomiony pierwszy?

Ponadto należy zrezygnować z 177,79 kierowców i skoczyć prosto do 177,83 sterowniki, które powiązane? Czy są sterowniki w wersji beta? Czy są one podpisane? Uruchomić Vista64 i nie grać dobrze z niepodpisane sterowniki? Czy wystarczy na pytania zadawane w jednym lub pocztą należy sięgać do niektórych nieuchwytny tajemnice sensu życia i wszystko to, jak dobrze?

I zamierza zainstalować nowe sterowniki ale liczyć I'll go kosić trawę i zbudować nowy próg dla mojej tylne drzwi, a ja czekać na odpowiedź. Dzięki.
Old 20. sierpnia 2008, 10:31
Grupa dawcy

Są one podpisane sterowniki WHQL i będzie pracować z Vista64 grzywny. Drivercleaner nie jest konieczne, nawet ich instalowania na górę działa dobrze, ale najpierw odinstalować stare tylko być bezpieczne. \

I don't think there's a powodem _not_ je ściągnąć - nawet jeśli było tyle PhysX stuff you (mało prawdopodobne, że miał bardzo niewielki wpływ tutaj), można po prostu go wyłączyć w panelu sterowania. Oni również ustalić liczbę aplikacji, jak np. nowe sterowniki zawsze to one mogą być z korzyścią dla innych rzeczy również.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 20. sierpnia 2008, 16:45
Grupa dawcy

Dzięki, mam zniecierpliwiony czeka więc poszedł dalej i zrobił to anyways (działa wielkie dzięki dla szefów na kierowców), ale doprowadza mnie do innego parę pytań.

1). Dlaczego moje (stare) sterowniki działają tylko aksamitny zależało na moim starym gier (STALKER, COD4 ect.), aż wyjdą nowe sterowniki, a następnie wyłączyć wszystkie nagłe rzeczy rozpocząć upaść i okien musi zamknąć ponieważ moje sterowniki tu 't pracy itd. ....... Moje gry nie wiem nVidia wydała nowe sterowniki.

2). I niech MS pomocy tech "kontroli" mojego komputera po I zbudował go, kiedy był jeszcze problemy i zmienił ustawienie, które pozwala automatycznie Vista "odnaleźć" kierowców po restarcie po próbie zainstalowania nowych , czy to do GFX dźwięku, lub Mobo. Ponieważ jest zwykle do instalowania kreatora, aby najpierw odinstalować obecne sterowniki następnie ponownie uruchomić komputer przed instalacją nowych sterowników, to stanowi problem. Bez wątpienia, po restarcie w damn Vista rozpoczyna instalowanie sterowników OLD przed mogę zrobić coś na ten temat i nie mogę go zatrzymać. Jak zatrzymać tego? Jeśli usunięcie starego pliku sterownika, a następnie Vista jest domyślnie instaluje sterowniki z 2007 r. lub w każdym przypadku, gdy wypełnione programu. Jest to dość uciążliwe i jeśli mogę mieć pięć minut fizycznego, twarzą w twarz czasu, z moim "brat" z Indii, "Peter" i ukośną kreską, którzy spalili mój komputer PC z jego wsparcia biurko I gwarancji nie chciał to zrobić dla każdego jeszcze bez pytania zgody lol, ale brakuje tego czasu, I'm still wężem. I w końcu walka wokół problemu, ale nigdy nie jest łatwe, nigdy nie działa w taki sam sposób dwa razy z rzędu i zajmuje znacznie więcej czasu niż powinien.
Old 21. sierpnia 2008, 15:53
Grupa dawcy

1. Powinny działać dobrze. COD4 działa tu bardzo dobrze, jeśli nie _better_ po kierowców. Nie masz pewności co do STALKER. Jeśli oni nie działa, rolki je z powrotem. Może być problem, choć poniżej.

2. Naprawdę nie mam pojęcia. To automatycznie instaluje je? Nr dialogi lub coś? Należy używać jej na pokładzie "podstawowej" kierowców, ale czy to źle, pobierając z nich z internetu, że to jest złe. Chciałabym pomóc, ale nie wiem jak to Vista.
Old 21. sierpnia 2008, 17:30
Grupa dawcy

Jesteś nieuprawnionej rozumieć pytanie 1. Nowe sterowniki działają świetnie, to był stary kierowcy, który rozpoczął crapping łóżku. Pytałem, dlaczego stare sterowniki pracy wielkiego aż wyjdą nowe sterowniki, a następnie nagle Starego pracy kierowców zamknąć raz nowe sterowniki są obecnie?
Old 21. sierpnia 2008, 18:57
Grupa dawcy

Och, przepraszam. I dunno, załadunek kierowców nie spowoduje żadnych zmian ani w funkcje karty graficznej lub gry. Kolejne łatki może dokonać rzeczy nieco bardziej niestabilne, ale i duże firmy nie chcą alienować leniwym użytkownikom, którzy jeszcze nie są aktualizowane. Więc dlaczego miałoby to mieć miejsce stumps mnie. Ale przynajmniej nowe działają: p
Reply

Register

Zakładki