menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Fyzika pre každého! (nVidia 177.83)

Reply

Thread Tools
Old 12 augusta 2008, 06:52
Darcu Skupina

Default Fyzika pre každého! (nVidia 177.83)

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

Rovnako, tony awesome stuff: UT3 addon, plné hry, a nespočetné množstvo tech dema. Tiež novej FAH CUDA klient CUDA a video transkodér súd (ktorý vyzerá trochu opuchnutý, ale úžasný, hlavne preto, že listy takmer každý prístroj niekedy robil, a veľmi pravdepodobne by sa ľahko previesť všetko)

To je potvrdenie awesome. ALL 8xxx A UP karty sú podporované. To neznamená, čo bude fungovať lepšie, len vyzerať lepšie, ak máte hardvérové, tak neočakávajte obrovské zisky v UT3 na vašom 8400GS.

Poznámky:

Odinštalovať predchádzajúcu ovládač od nVidie! Nainštalujte tento potom!
Nesnažte sa spustiť niečo bez PhysX software / ovládač nainštalovaný!
"The Great Kulu" vyzerá nemý a fyziky pracuje iba na GTX280 tak, nech toho!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 19 augusta 2008, 10:04
Darcu Skupina

Ste príliš klzké Carbon, vysielanie pomocou nite pre mňa ešte predtým, ako som vedel, že som potreboval. Ale vy klásť ďalšie otázky ......

Já si stáhnul 177,79 vodiča ako moje vid karty boli crapping lôžko v poslednej dobe (2 9800GX2 v SLI režime). Na stránkach je Nvidia STILL, že mi t
175,19 vodiči si stiahnuť, ale našiel som ovládače 177.79 na EVGA mieste. Takže tu sú moje otázky:

Čo sú PhysX software / ovladače? Mal by som už je s aktuálne ovládače (175.19)? Techie na EVGA navrhol spustiť Driver Sweeper pred inštaláciou 177,79. Ste oboznámení s programom? Našiel som ho tu: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Je to bezpečné idiot dôkaz program, ktorý som mal bežať prvý?

Tiež by som mal vzdať 177,79 vodičov a skočiť rovno do ovládače 177.83, ktoré súvisí? Sú beta ovládače? Sú podpísané? Vedu Vista64, a to nie je dobre hrať s nepodpísané ovládače? Spýtal som sa dosť otázok na jedno pracovné miesto, alebo sa mám ponoriť sa trochu do nepostihnuteľný tajomstva zmysle života a všetko v ňom taky?

Chcel som nainštalovať nové ovládače, ale hádám, ja pôjdem kosiť trávu a vybudovať nový prah pre moje zadné dvere, keď som čakajú na vašu odpoveď. Vďaka.
Old 20 augusta 2008, 10:31
Darcu Skupina

Tieto ovládače sú WHQL podpísané a bude fungovať dobre s Vista64. Drivercleaner nie je potrebné ani inštalovať je na vrchole funguje dobre, ale odinštalovať staré prvý len pre istotu. \

Nemyslím si, že neexistuje dôvod, aby _not_ stiahnuť - a to aj v prípade, že vec bola zaostáva PhysX teba (nepravdepodobné, že majú veľmi malý vplyv tu), môžete jednoducho vypnúť v ovládacom paneli. Oni aj sériu otázok, ako je aplikácia novej ovládače vždycky robiť tak, že by mohli byť prospešné pre ostatné veci rovnako.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 20 augusta 2008, 16:45
Darcu Skupina

Vďaka, som netrpezlivo čakal, tak som išiel dopredu a urobil to tak ako tak (to funguje skvele, vďaka za hlavu až na ovládače), ale to ma privádza na ďalší pár otázok.

1.) Ako to, že my (staré) ovládače pracujú len broskyňový záujem o moje hry OLD (STALKER, COD4 ect), až vyjde nové ovládače, a potom všetci preč naraz sa veci začnú zhadzovať a okien musia vypnúť, pretože môj vodiči jo 't pracovné ect ....... Moje hry nevím nVidia vydala nové ovládače.

2.) Nechám linku RS-tech "prevziať kontrolu" môjho počítača čoskoro po tom, čo som postavil, keď som bol ešte s problémami, a on sa zmenil nastavenie, poďme Vista automaticky "nájsť" vodiči pri reštarte vždy, keď sa snažím nainštalovať nové , či je pre GFX, zvuku, alebo MOBO. Vzhľadom k tomu, že je obvyklé, sprievodca inštaláciou najprv odinštalovať existujúce ovládače reštartuje počítač pred inštaláciou nových ovládačov, to predstavuje problém. Bez zlyhania, po reštarte, sakra Vista spustí inštalácia staré ovládače, než som si niečo s tým urobiť a nemôžem zastaviť. Ako mám zastaviť? Mám-li odstrániť starý súbor ovládača, potom sa Vista nainštaluje je to ovládačmi od roku 2007, alebo kedykoľvek dokončenie programu. Je to docela otravné, a keby som mohol päť minút fyzickej, tvárou v tvár času, so svojim "bratom" z Indie, "Peter", ktorí sekl a spálil počítač od písacieho stola podporovať MS môžem garantovať, že by to nikomu else lol, bez toho, aby žiadal o súhlas, ale chýba tu dobu, jsem pořád hosed. Ja nakoniec boji okolo problému, ale to nie je nikdy jednoduché, nikdy funguje rovnakým spôsobom, dvakrát za sebou, a trvá oveľa dlhšie, ako by mal.
Old 21 augusta 2008, 15:53
Darcu Skupina

1. Mali by fungovať dobre. COD4 funguje tu veľmi dobre, ak nie _better_ po vodiči. Nie ste si istí, o STALKER. V prípade, že to nefunguje, hoďte je späť. By mohol byť problém, aj keď nižšie.

2. Mám naozaj netuším. Automaticky nainštaluje je? Žiadne dialógy alebo tak niečo? To by mala využiť svojho doske "základné" ovládače, ale ak je to zlé tie sťahovanie z internetu, že je zlá vec. Kiež by som mohol pomôcť, ale nevím, jak to Vista.
Old 21 augusta 2008, 17:30
Darcu Skupina

Ste pochopil otázku mis-1. Nové ovládače fungujú skvele, je to staré ovládače, ktoré začalo crapping posteľ. Moja otázka bola, ako to, že staré ovládače skvelá práca, až vyjde nové ovládače, a potom naraz vodiči OLD prestal pracovať, len čo nové ovládače sú mimo?
Old 21. augusta 2008, 18:57
Darcu Skupina

Oh, sorry. Neviem, bude prekládky vodiči nespôsobí žiadne zmeny v jednej grafickej karty funkčnosti alebo hru. Postupná náplasti môže robiť veci trochu nestabilné, ale aj veľké softvérové firmy nechcú prísť o lenivej užívatelia, ktorí ešte nie sú aktualizované. Tak prečo by to malo dochádzať pne mňa. Ale aspoň sa novej práci: p
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. novembra 2008 01:42
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitory 3 29. decembra 2007 18:15
NVidia ovládače Pomoc Jake2392 Graphics Cards & Monitory 2 13. September 2007 10:27
ATI proti Nvidia alex Graphics Cards & Monitory 1 10. august 2007 12:34
Nvidia alebo ATI Ruben Všeobecné Hardware Chat 1 23. október 2006 02:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.