![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.нвидиа.цом/цонтент/форцеу...с/доунлоад.асп Такође укључена, а за тону Ауесоме стуфф: УТ3 аддон, пуне игре и обиље од тецх демонстрације. Такође, нови фах клијент цуда и цуда видео трансцодер суђења (која изгледа лагано отечен, али изненађујуће, поготово јер листама готово сваки уређај икад направљена и да ће вероватно бити лако претворити све) То је цертифиаблы Ауесоме. СВЕ 8кскскс а картице су подржане. То не значи боље ствари ће се покренути, само изгледати боље ако имате хардвера, па не очекујте масивним добици у УТ3 на вашем 8400ГС. Белешке: Деинсталирам претходну НВИДИА дривер! Инсталирајте ово после! Не покушавајте изводити ништа без ПхысКс софтуаре / дривер инсталиран! "Тхе Греат кулу" изгледа глуп и физика ради само на ГТКС280 тако прескочити то!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ви сте превише гладак Царбон, постављање помоћ нит за мене пре него сам чак и знао сам да је потребно. Али ви да поставља више питања ...... ЈА праведан преузели 177,79 возач као мој вид картице су у задње срање кревет (2 9800ГКС2 је у сли начину рада). У месту је и даље НВИДИА давање мене т он 175,19 драјвера за доунлоад, али сам нашао 177,79 возача на ЕВГА месту. Па ево мојих питања: Шта су ПхысКс софтуаре / дривер? Да ли већ имате их са садашњим возачима (175,19)? Тхе тецхие на ЕВГА предложен ЈА трчање чистач Дривер пре инсталације 177,79. Јесте ли упознати са програмом? Нашао сам га овде: хттп://ууу.гуру3д.цом/цатегоры/дриверсуеепер/ Да ли је то сигуран доказ идиот програм који би требао покренути сам први? Такође бих требао уздржати од 177,79 возача и скок равно у 177,83 дривер које сте повезани? Јесу ли бета дривер? Потписали су они? ЈА трчање Виста64 и не играју добро непотписан дривер? Питао сам доста питања у један пост или требам неки прекапати у немјерљив отајстава смисао живота и све што је у њој као и? ЈА је лијегање увести кога у нове дривер али ја ћу рачунати ићи косити траву и изградити нову праг за мој повратак врата док чекају одговор. Хвала. |
|
| |||
| |||
| То су потписали УХКЛ дривер и радиће са Виста64 фино. Дриверцлеанер заправо и није потребно, чак и инсталирате их на врху утврде прекид, али деинсталирам старе оне први само да буде сигурна. \ Не мислим ту је разлог _нот_ за доунлоад - чак и ако је полаган ПхысКс ствари вас (мало вероватно, да је имала врло мало учинка овде), могли бисте га искључили управо на контролној табли. Они такође решили низ питања као што су апп нови возачи увек учинити тако да би могли бити од користи за друге ствари као добро.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Хвала, добио сам нестрпљив чекајући тако сам отишао напред и учини га аныуаыс (ради одлично, хвала за један дан глава горе на дривер), али то ме доводи до другог пар питања. 1.) Како доћи мој (стари) возачи раде само брескваст сличан за мој стари игре (Сталкер, ЦОД4 итд) док се нови возачи изаћи, а затим искључите све ствари почети нагли пад система и прозори је затворена јер је мој возача арена не раде итд ....... Мој игре не знам НВИДИА је издао нове дривер. 2.) пустим МС Хелплине тецх "контролисати" моје рачунар убрзо након што сам га саградили кад сам био даље имате проблема и он је променио нека поставка да је Виста аутоматски "пронаћи" возачи на поново покренути сваки пут кад покушам инсталирати нове , да ли је за ГФКС, Звук, или МОБО. Будући да је уобичајена за инсталацију чаробњак прво деинсталирам тренутну возача онда поново подизање система пре инсталирања нових драјвера, то представља проблем. Непогрешиво, након поновно подизање система, и осудити Виста покрене инсталација драјвера СТАРО пре не могу учинити ништа о томе и не могу зауставити. Како престати ово? Ако сам избрисати стари дривер датотеку, а затим га инсталира Виста подразумевану возача од 2007 или кад год је завршио програм. То је прилицно досадних и ако ја могу да имају пет минута физичке, лицем у лице времена, са својим "братом" из Индије, "Петра", који просјечен и спалио мој рачунар са свога МС суппорт деск ја не гарантује да ће то учинити било коме другде без дозволе тражећи лол, али недостаје оно време, ја сам још увек хосед. И на крају борба око тог проблема, али то никада није лако, не функционише на исти начин два пута за редом, а траје много више времена него што би требало. |
|
| |||
| |||
| 1. Они би требало да раде у реду. ЦОД4 ради изузетно добро овде, ако не и _беттер_ иза возача. Нисте сигурни о Сталкер. Ако они не раде, уваљати их назад. Могао бити проблем иако је у наставку. 2. ЈА имати ниједан идеја стварно. Она аутоматски инсталира њима? Нема дијалога или ништа? Требало би искористити своје онбоард "основне" возача, али ако је она у криву они преузимања са уеб то је лоше. ЈА жеља ЈА могао помоћи, али ја не знам како то Видик.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ви погрешно разумео питање 1. Тхе Неу возачи раде на великог, у њему је СТАРО возача који је започео срање постељу. Моје питање је, како долазе стари дривер раде велики до НОВО возачи изаћи, а затим све нагли Стари дривер престати радни једном нови дривер су оут? |
|
| |||
| |||
| Ох, извињавамо се. И дунно, претовар возачи неће изазвати никакве промене ни у графичком картицом на функционалност или у игри. Сукцесиван закрпе могу направити ствари мало више нестабилна, али и велике софтверске компаније не желе одвраћати лењ корисници који још нису ажурирани. Па зашто би то било мјестимичан стумпс мене. Али барем новим ради: п