![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp Ayrıca, harika şeyler bir Ton: UT3 addon, tam bir oyun, ve de bir teknoloji demoları ve sayısız. Ayrıca, yeni FAH CUDA istemci ve CUDA Video çapraz davası (bu biraz şişirilmiş ama inanılmaz, özellikle görünüyor çünkü neredeyse her cihaz hiç ve büyük olasılıkla her şeyi dönüştürmek kolay olacaktır yapılmış) listeleri Bu certifiably is awesome. TÜM 8XXX ve KARTLARI desteklenir. Bu şeyi daha iyi, sadece eğer donanıma sahip iyi bak çalışır, bu nedenle 8400GS üzerinde UT3 yılında büyük kazançlar beklememek anlamına gelmiyor. Notlar: Kaldır önceki nVidia sürücüsü! Sonra bu yükleyin! Bu PhysX yazılım şey / sürücüsü yüklü çalıştırdığınızda etmeyin! "The Great Kulu" ve sadece GTX280 so kaçmak çalışmaktadır fizik aptal görünüyor!
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sen de Karbon, benim için önce bir yardım iplik ilanıyla bile gerek biliyordum tabakası vardır. Ama daha fazla soru ...... teşkil Sadece VID kartlar yatak crapping edilmiştir olarak 177,79 sürücü indirilen son (2 9800GX2's SLI modunda). NVIDIA sitesi HALA yaz değil veren o indirmek için 175,19 sürücüleri ama EVGA sitesinde bulunan 177,79 sürücüleri buldum. Yani burada soru vardır: Ne PhysX yazılım / sürücülerin nelerdir? Zaten mevcut sürücüleri (175,19) ile var mı? EVGA at techie Ben Driver Sweeper olan 177,79 yüklemeden önce çalıştırmak önerdi. , Programın sahibi misiniz? Ben buldum onu: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ Bu güvenli bir salak kanıtı programı ilk gitmeli mi? Ayrıca ben bırakmak için 177,79 sürücüleri ve düz o bağlantılı 177,83 sürücüleri geçin gerekir? Onlar Beta sürücüleri? Onlar imzaladı mı? Ben Vista64 çalıştırmak ve iyi imzasız sürücüler oynamak değildir? Ben veya sonrası yeterli sorulan sorular Ben hayatı ve her şeyi bir anlam ve ölçülemez Gizemler içine de bazı defterleri gerekir mi? Tüm yeni sürücüleri yüklemek için gidiyor, ama ben giderim ve çim biçmek ve yeni bir barajın inşa benim arka kapı için Ben cevabınızı bekliyoruz saymak. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Bu WHQL ve sürücüler imzalı Vista64 ile iyi iş edeceğiz. Drivercleaner gerçekten, hatta en iyi çalışır bunları yüklerken gerekli değil kaldırmak eski sadece güvenli olması için ilk. \ Orada bir nedenidir sanmıyorum _not_ onları indirmek için - bile PhysX şeyler (gibi burada çok az etkisi vardı's) size kalmış olduğunu, sadece kontrol panelinde kapatmak olabilir. Ayrıca onlar da yarar diğer şeyler de olabilir her zaman yapmak yeni sürücüler gibi uygulaması meselelerin düzeltmek.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ben Devam etti ve zaten yaptım Teşekkürler, I got bekleyen sabırsız (bu büyük, bu kadar sürücüleri üzerinde başkanları için teşekkürler) çalışıyor, ama bu soru başka bir çift bana getirir. 1.)) Nasıl sürücüleri sadece güzel keskin eski oyunlar üzerine yeni sürücüler çıkıp ve sonra bir anda bir şeyler kapalı çökmesini başlangıç ve pencereler kadar (STALKER, COD4 EKT) çalışma bana (eski gelip kapatmaya, çünkü benim sürücüleri değil 'ın çalışma EKT ....... Oyunlarim nVidia yeni sürücüleri yayımladı bilmiyorum. 2.) Ben bir MS yardım teknoloji "benim bilgisayar kontrolü" kısa bir süre sonra onu inşa alalım hala sorun yaşıyorsanız ne zaman oldu ve bir ayar bu Vista otomatik olarak "bulmak" yeniden doğmuş üzerine sürücüler zaman ben yeni yüklemeye çalıştığınızda izin değiştirildi olsun bu Gfx, Ses veya MOBO içindir. Çünkü sihirbazı ilk sonra yeniden doğmuş gibi yeni sürücüleri yüklemeden önce mevcut sürücüleri kaldırın yüklemek için her zaman, bu bir sorun sunuyor. Hakkında ve bunu durduramaz önce hiçbir şeyi yapabilirim Without Fail üzerine yeniden başlatın lanet Vista başlatılır ESKİ sürücüleri yükleme. Bunu nasıl engellerim? Eğer eski sürücü dosyasını silin, ardından Vista 2007 varsayılan sürücüleri veya's zaman programı tamamlandı yükler. Bu çok can sıkıcı bir durum eğer beş dakika fiziksel olabilir, yüz kez yüz, Hindistan gelen "kardeş", "Peter ile" kimin slashed ve o kimseye yapmayacağım da garanti onun MS destek masasından benim bilgisayar yandı Başka izin lol istiyor, ama o zaman yok, hala hosed yaşıyorum. Ben sonunda soruna geçici bir mücadele, ancak kolay asla iki kez üst üste, aynı şekilde çalışır asla ve daha gerektiğini çok daha uzun sürer. |
|
| |||
| |||
| 1. İyi çalışması gerekir. COD4 çok iyi burada değilse çalışır _better_ Sürücüler sonra. Değil STALKER emin. Eğer çalışan iseniz, onları geri. Sorun olabilir ve de aşağıda. 2. Gerçekten hiçbir fikrim yok. Bu otomatik olarak yükler? Hayır diyaloglar falan? Eğer bu kötü bir şey's Web'den yanlış olanları indirme's Bu, "sürücülerin kendi Teknede" temel kullanmalısınız. Ben yardımcı olabilir ama bunları nasıl Vista öyle bilmiyorum isterdim.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Sen yanlış soru 1 anladım. Bu yeni sürücüler büyük, bu yatakta crapping başlayan ESKİ sürücüleri olduğunu çalışıyoruz. Sorum, nasıl bir iş yeni sürücüleri dışında kadar YENİ sürücüleri çıkıp ve sonra aniden Eski sürücülerin büyük çalışma çıkmak eski sürücüleri mi? |
|
| |||
| |||
| Oh, üzgünüm. Bilmiyorum, yüklemeden sürücüleri herhangi bir değişikliğe yol açmayacaktır ya grafik kartı fonksiyonlarını veya oyun. Müteakip yamalar biraz daha kararsız işler yapmak, ancak ve büyük yazılım şirketlerinin henüz güncellemediğiniz için tembel kullanıcıları soğutmak istemiyorum. Peki neden bu yaz stumps occuring olacaktır. Ama yeni, en az çalışıyor: p