менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Фізика для всіх! (NVidia 177,83)

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 серпня 2008, 06:52
Донор групи

Default Фізика для всіх! (NVidia 177,83)

http://www.nvidia.com/content/forcew...s/download.asp

Також включені, тонна Awesome інше: UT3 аддон, повна гра, і безліч технологій демо. Крім того, новий клієнт FAH CUDA і CUDA відео транскодер суду (який виглядає дещо роздутою, але дивно, особливо тому, що в ньому перераховані майже всі пристрої коли-небудь зробив і, ймовірно, буде легко конвертувати всі)

Це certifiably Awesome. Підтримуються всі 8XXX та карток поповнення рахунку. Це не означає, речей буде працювати краще, просто виглядати краще, якщо у вас є обладнання, тому не очікуємо колосальний виграш в UT3 на 8400GS.

Примітки:

Видаліть попередні драйвера NVIDIA! Інсталюйте це потім!
Не намагайтеся працювати нічого без програмного забезпечення PhysX / драйвер встановлено!
"Великий Кулу" виглядає німим і фізики, працює тільки з GTX280 такий, пропустіть його!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 19 серпня 2008, 10:04
Донор групи

Ви занадто пляма вуглецю, розміщення допомогою нитки для мене, поки я навіть знав, що я її потребує. Але ви ставите більше питань, ......

Я тільки що завантажили 177,79 драйвера як мій вид карт були crapping ліжко останнім часом (2 9800GX2 в режимі SLI). На сайті Nvidia як і раніше виділяють мене T
Він 175,19 драйверів для завантаження, але я знайшов 177,79 водіїв на EVGA сайті. Так ось моє запитання:

Які PhysX Програмне забезпечення та драйвери? Якщо у мене вже є їх з поточного драйвера (175.19)? Ази на EVGA запропонувала мені запустити драйвер Sweeper перед установкою 177,79. Ви знайомі з програмою? Я знайшов його тут: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Чи є це доказом безпечної програмою ідіот, що я повинен працювати в першу чергу?

Крім того, я повинен відмовитися від 177,79 драйверів і стрибати прямо в 177,83 драйвери, які ви пов'язані? Чи є вони бета-версії драйверів? Чи є вони підписали? Я біжу Vista64 і не дружать з непідписаних драйверів? Хіба я запитала достатньо питань в одній посаді або я повинен вникати хто в невагомих таємниць про сенс життя і все в ньому, а?

Я збирався встановити нові драйвера, але, мабуть, я піду косити траву і побудувати новий поріг для моєї задньої двері, а я чекаю вашої відповіді. Спасибо.
Old 20 серпня 2008, 10:31
Донор групи

Вони підписали WHQL драйвери і буде відмінно працювати з Vista64. DriverCleaner не є дійсно необхідним, навіть їх установкою на вершині тонкої роботи, але видалити стару першу просто про всяк випадок. \

Я не думаю, що причина _не_ завантажити їх - навіть якщо речі PhysX відстає вас (Малоймовірно, це було дуже мало ефекту тут), ви можете просто відключити його в панелі керування. Вони також виправити ряд App такі питання, як нові драйвери завжди робити це вони можуть бути корисними для інших речей також.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 20 серпня 2008, 16:45
Донор групи

Спасибо, я отримала нетерплячі очікування і я пішов далі і зробив його так чи інакше (вона добре працює, спасибо за Heads Up на водіїв), але це призводить мене до ще пару питань.

1.) Чому мій (старий) драйверів працює тільки персиковий зацікавлені в моїх іграх OLD (STALKER, CoD4 ECT) до нових драйверів вийти і тоді все від раптового початку речей гуркіт і вікна повинні закрили, тому що мої драйвера Арен 'T робочих ECT ....... Мої ігри не знаю, NVidia випустила нові драйвери.

2). Дозвольте мені Технологія MS телефонної лінії допомоги "взяти під контроль" мого комп'ютера незабаром я збудував її, коли я як і раніше, виникають проблеми, і він змінив налаштування, давайте Vista автоматично "знайти" драйвера при перезавантаженні, коли я намагаюся встановити нові , будь то GFX, звук або MOBO. Оскільки це звичайна для майстра установки спочатку видаліть поточну драйверів потім перезавантажити перед встановленням нових драйверів, це є проблемою. Неодмінно, після перезавантаження, рис Vista починається установка драйверів старих версій, перш ніж я можу поробити, і я не можу зупинити його. Як цьому запобігти? Якщо видалити старі файли драйвера, а потім Vista встановлює за умовчанням це драйвери від 2007 року або коли вони завершили програму. Це дуже дратує і якщо б я могла б п'ять хвилин фізичної, лицем до лиця час, з моєї "брата" з Індії, "Пітер", який полоснув і спалив мій комп'ютер від його підтримки MS столі я гарантую, він не буде робити це нікому інше, не питаючи дозволу LOL, але вистачає цього часу, я все ще обливали. Я врешті-решт боротьба навколо цієї проблеми, але це ніколи не буває легкою, не працює точно так само два рази поспіль, і займає набагато більше часу, ніж варто було б.
Old 21 серпня 2008, 15:53
Донор групи

1. Вони повинні працювати нормально. COD4 дуже добре працює тут, якщо не _better_ після драйверів. Не впевнений STALKER. Якщо вони не працювали, рол їх назад. Може бути нижче, хоча проблема.

2. Я дійсно не знаю. Він автоматично встановлює їх? Ні діалогів або що-небудь? Він повинен використовувати свої бортові "базовий" драйвера, але якщо це завантаження неправильного з Інтернету, що це погано. Я хотів би допомогти, але я не знаю, як Vista робить.
Old 21 серпня 2008, 17:30
Донор групи

Ви MIS-1 зрозуміли питання. Нові драйвери працює велика, це була старими драйверами, що розпочався crapping ліжка. Моє питання було, як ідуть старі драйвера працюють більше, поки нові драйвери вийти, а потім все раптово водії OLD працювати після виходу нових драйверів Out?
Old 21 серпня 2008, 18:57
Донор групи

Ах, жаль. Я знаю, перевантаження водіїв, не буде викликати ніяких змін ні в графічної карти функціональність або гру. Послідовне патчі можуть зробити речі трохи більш нестійким, а й великі софтверні компанії не хочуть відчужувати ледачих користувачів, які не поновлена. Так чому це відбувалося б пні мене. Але принаймні нові працюємо: P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? CodeFreakC Графічні карти & Монітори 0 25 листопада 2008 01:42
Ati проти NVIDIA deeajz Графічні карти & Монітори 3 29 грудня 2007 18:15
Допомога драйверів NVIDIA Jake2392 Графічні карти & Монітори 2 13 вересня 2007 10:27
У ATI Nvidia Alex Графічні карти & Монітори 1 10 серпня 2007 12:34
Nvidia або ATI Рувим Генеральний обладнання чат 1 23 жовтня 2006 02:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.