![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вие сте записали мен, преди да съм надявам someones ли малко помощ за мен този път също. Nforce 780i SLI 2GB OCZ "комбайн" DDR2 RAM Intel Q6600 2.4Ghz Не OC'd Evga 8800 GT 512MB Фабрика OC'd SyncMaster T240 Монитор Аз сте имали тази система сега за около година и половина, сега дават или да вземат и до сега му тичам относително проблем безплатна. Около седмица преди артефакти започва пръкват навсякъде и това е боклук сачми дали една игра ще върви. [IMG = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg] Heres десктоп на екрана, взети от пресни обувка. [IMG = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg] Booted в Safemode Това повече или по-малко се случва навсякъде и ми стабилността изглежда е унизително както аз се опитах достъп Моите снимки папка снощи и изображението предварителен бар превърна в каша от цветове, преди всичко заключен. Игри като вторичен продукт 3 и Dow 2 са предварително зареждане на действителното игра, но също така ще се превърнат в блока на цвят. Понякога имам на BSOD, somtimes ако бях достатъчно бърз, за да стигнем до десктоп ID получите съобщение за грешка за NV4_disp, но все още да е в състояние да се рестартира. Сега те ще получат в съответните им менюто на Тогава ми дай цветен неуредица. Първо аз се опитах актуализирането на водача, но това едва ли беше нищо, така аз се опитах да се отърва от всички следи от него с помощта на съвети от http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . дори и след употреба на водача измитам и се опитва по-нова и по-големи тествани работещи драйвери все още нищо. Проверих всички мои монитора, както и софтуер, тъй като тя имаше няколко конфликти в миналото, просто за да бъде сигурна, но това е и не помагат. И накрая аз качват AVG и избяга пълна система измитам върху малка вероятност това е вирус и качват от моята система 32 папка за прозорци идва на начално до сега по някаква причина. Всяка помощ или консултации по този въпрос е много оценявам. Както казах това избяга или повече или по-малко на една и съща, тъй като аз съм го и вграден stumped по отношение на това какво се случва. Ако може да предостави повече информация, която ще помогне просто да ме уведомите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво PSU заек използвате?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ. Мисля, че неговото занимаваща се с троянски коне в изобилие. Няма да ме пусне Инсталирайте Ср. | proyal03 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 20 ноември 2009 година 13:51 |
| Зелена точки на Първа Пон Втората е глоба | icu222much | Графика на карти & Монитори | 23 | 10-ти ноември 2009 година 18:03 |
| Лаптоп екран е отишло Пинк / червено - Няма снимки - Помощ! | Delaine | Графика на карти & Монитори | 1 | 7-ми ноември, 2009 07:07 |
| Сини и червени точки са се появили на десктопа по файлове и папки | lseano | Общи Софтуер Чат | 3 | 10 Юли 2008 05:22 |
| Нейната Пинк! | Мария | Изключено Тема Дискусия | 18 | 4 май 2007 г. 14:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |