menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pink Dots a BSOD habaděj

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 01:45
Nový člen skupiny

Default Pink Dots a BSOD habaděj

Vy jste se mě zachránila před tak jsem doufal, že someones dostal nějakou pomoc pro mne tato doba příliš.

NForce 780i SLI
2GB OCZ "žnec" DDR2 RAM
Intel Q6600 2.4GHz Není OC'd
Evga 8800 GT 512 mb Factory OC'd
Monitor SyncMaster T240

Jsem měl tento systém nyní asi rok a půl, nyní dát nebo vzít a do dnešního dne jeho spuštění relativně bezproblémové. Asi před týdnem začal Artefakty odprýskávání všude a je to svinstvo zastřelil zda hra poběží.

[img = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg]

Heres desktopové snímek převzatý z nového boot.

[img = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg]

Nastartoval v Safemode

Tento více či méně děje všude a my stability se zdá být ponižující, jak jsem k Moje obrázky sloľku včera a obrázek náhledu bar se obrátil k prolnutí barev, než všechno zavřený.
Hry, jako Fallout 3 a Dow 2 byly dříve naložení na skutečnou hru, ale také naopak do bloků barvy. Někdy mám na BSOD, somtimes když jsem byl dost rychlý pokusit se dostat na plochu id dostávám chybu o NV4_disp ale nadále je možné restartovat. Teď se dostáváme do jejich menu je pak dej mi barvu bazaru.

Nejprve jsem se pokusil aktualizovat ovladače, ale že to nic, tak jsem se pokusil zbavit všech stop pomocí rad od http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . ani po použití ovladače otočka a snaží novějších a starších testovaných pracovní řidičů stále nic. Ověřil jsem si všechny mé sledovat software stejně, protože měl před pár konfliktů v minulosti jen to bylo bezpečné, ale to bylo také bez pomoci. Nakonec jsem vybral AVG běžel na plný systém otočka o vypnutí chance to byl virus i vyzvednout od mého systému 32 složku pro okna přichází na naběhnout hned z nějakého důvodu.
Jakákoli pomoc či radu s touto otázkou je velmi ceněn. Jak už jsem říkal, že toto běželi nebo více či méně stejný, protože je postavena i pařezy a jsem na to, co se děje.
Pokud můžu poskytnout info, že už pomůže dejte mi vědět.
Old 15. června 2009, 02:07
Dárce Skupina

Default Pink Dots a BSOD habaděj

Co PSU zajíce používáte?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nápověda. Myslím, že jeho prolezlý Trojans Galore. Mi nedovolí nainstalovat AVG. proyal03 Virus, spyware a bezpečnost 1 20.listopadu 2009 13:51
Zelené tečky na první Mon, druhý je v pořádku icu222much Graphics Cards & Monitory 23 10.listopadu 2009 18:03
Laptop Screen Has Gone Pink / červená - No Images - Help! Delaine Graphics Cards & Monitory 1 7.listopadu 2009 07:07
Modré a červené tečky, které se objevily na ploše pod soubory a složky lseano Obecné Software Chat 3 10. červenec 2008 05:22
Jeho Pink! Maria Vypnout Téma diskuze 18 4. května 2007 14:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.