![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vy jste se mě zachránila před tak jsem doufal, že someones dostal nějakou pomoc pro mne tato doba příliš. NForce 780i SLI 2GB OCZ "žnec" DDR2 RAM Intel Q6600 2.4GHz Není OC'd Evga 8800 GT 512 mb Factory OC'd Monitor SyncMaster T240 Jsem měl tento systém nyní asi rok a půl, nyní dát nebo vzít a do dnešního dne jeho spuštění relativně bezproblémové. Asi před týdnem začal Artefakty odprýskávání všude a je to svinstvo zastřelil zda hra poběží. [img = http://img193.imageshack.us/img193/3875/desktopbroke.jpg] Heres desktopové snímek převzatý z nového boot. [img = http://img526.imageshack.us/img526/5603/safemodebroke.jpg] Nastartoval v Safemode Tento více či méně děje všude a my stability se zdá být ponižující, jak jsem k Moje obrázky sloľku včera a obrázek náhledu bar se obrátil k prolnutí barev, než všechno zavřený. Hry, jako Fallout 3 a Dow 2 byly dříve naložení na skutečnou hru, ale také naopak do bloků barvy. Někdy mám na BSOD, somtimes když jsem byl dost rychlý pokusit se dostat na plochu id dostávám chybu o NV4_disp ale nadále je možné restartovat. Teď se dostáváme do jejich menu je pak dej mi barvu bazaru. Nejprve jsem se pokusil aktualizovat ovladače, ale že to nic, tak jsem se pokusil zbavit všech stop pomocí rad od http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html . ani po použití ovladače otočka a snaží novějších a starších testovaných pracovní řidičů stále nic. Ověřil jsem si všechny mé sledovat software stejně, protože měl před pár konfliktů v minulosti jen to bylo bezpečné, ale to bylo také bez pomoci. Nakonec jsem vybral AVG běžel na plný systém otočka o vypnutí chance to byl virus i vyzvednout od mého systému 32 složku pro okna přichází na naběhnout hned z nějakého důvodu. Jakákoli pomoc či radu s touto otázkou je velmi ceněn. Jak už jsem říkal, že toto běželi nebo více či méně stejný, protože je postavena i pařezy a jsem na to, co se děje. Pokud můžu poskytnout info, že už pomůže dejte mi vědět. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co PSU zajíce používáte?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda. Myslím, že jeho prolezlý Trojans Galore. Mi nedovolí nainstalovat AVG. | proyal03 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 20.listopadu 2009 13:51 |
| Zelené tečky na první Mon, druhý je v pořádku | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 23 | 10.listopadu 2009 18:03 |
| Laptop Screen Has Gone Pink / červená - No Images - Help! | Delaine | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7.listopadu 2009 07:07 |
| Modré a červené tečky, které se objevily na ploše pod soubory a složky | lseano | Obecné Software Chat | 3 | 10. červenec 2008 05:22 |
| Jeho Pink! | Maria | Vypnout Téma diskuze | 18 | 4. května 2007 14:41 |
| Thread Nástroje | |
| |